KOPIT ”Älkää sohlatko!”

0
LL Arkisto

Sinä naishenkilö, joka odotit Prisman infotiskin edessä vuoroasi su 20.11 noin kello 16. Kuljin edestäsi ostoskärryjen kanssa. Hymyilevät katseemme kohtasivat pitkään. Jäit mieleeni. Lähtisitkö vaikka kahville?

Valkopipoinen sinitakkinen mies

Liity sinäkin Quatarin MM-kisojen boikottiin. Vaihda kanavaa. Kiitos!

On hienoa, että nuoret omalla tavallaan muistelevat ja kunnioittavat edesmenneitä nuoria.

Kaunis kiitos toimittaja Katriina Reijoselle tiistain LL :ssä olleesta sydäntä lämmittävästä kolumnista.

Sari

80-luvun lopulla Katinhännäntie Ypäjällä kunnostettiin ja päällystettiin kestopäällysteellä, silloin sitä perusteltiin kunnossapidon vähenemisellä ja siten syntyy säästöä. Tiellä on edelleen sama päällyste, joskin nyt olisi vähän perusteellisempi päällysteen korjaustarve.

T.J.

Häpeän asua Oripäässä, kun te sohlaatte. Oppikaa kunnioittamaan muualta tulleita ammattitaitoisia henkilöitä.

U-M Nummela

Marinin hallitus taitaa jäädä Suomen historiaan siitä että sen kaikki merkittävät asiat tuntuvat menevän hiukan pieleen. Oli kyse sitten koronasta, hyvinvointialueista tai natojäsenyydestä. Ministerit riitelevät avoimesti. Olisi kaikkien edun mukaista että Marin hajoittaisi hallituksen kun sopuun ei tunnuta enään päästävän. On turha jatkaa riitelyä vaan tilalle uudet vaalit!

Uolevi