KOPIT ”Ei raketteja”

0
LL Arkisto

Kiitos Loimaan Seudun Sotaveteraanit ry:lle joulutervehdyksestä

Pikkulotta 97 v.

Tänä uutena vuotena ei tule lähettää raketteja. Ei ainakaan kaupungin kun ajattelee maailma tilannetta ja ihmisten hätää. Sen rahan voi lahjoittaa vaikka katastrofirahastoon tai auttaa ukrainalaisia lapsperheitä, jotka ovat joutuneet lähteen sotaa pakoon.

Joulutressiä vissiin Lidukassa torstaina. Olin siinä ekana hihnalla ja takanani oli mies, jolla nähtävästi oli hirmuinen kiirus. Hän painautui ihan selkääni kiinni, kun edelleen edes pikkuisia välejä halusin pitää. Noh, sanoin hälle, että voisitkos siirtyä hieman kauemmaksi, kiitos. Tällöin hänen takanaan oleva emantä suorastaan hyökkäsi sieltä takaa ja sanoi, että ”älä siinä yhtään hidastele ja pidä niitä välejä”. Hän myös ryntäsi järjestelemään minun ostoksiani silleen nippuun, kun ne kolme olutpurkkiani oli rivissä, kuten kuuluu ja helpottaa kassan työtä. Tälle pariskunnalle en Hyvää Joulua toivottanut. Ps. Kassa piti hianosti kyllä pokkansa, kiitos hänelle paljon 🙂 Rauhallista Joulun aikaa

Pesxi