KOPIT Kiitos renkaspalvelusta

0
Kuvituskuva: TS arkisto/Jane Iltanen

Kiitos Alastaron Teboilille hyvästä ja nopeasta renkaspalvelusta sekä edullisesta pesusta. Toivotan hyvää joulua teille!
Yariskuski

Jos asukkaiden tarttee luoda lumet ja kolata pihat siitä pitää olla maininta vuokrasopimuksessa. Muuten se ei asukkaille kuulu. He maksavat palveluistaan. Kun on tehty sopimus Kaskenoja oy:n kanssa. Niin oisko ensin pitänyt ottaa selvää millaisia koneita heillä on, eikä vedota siihen että on liian isot koneet ei pääse pihalle? Kulkuyhteydet pihoilla pitää olla auki jos tarvitaan ambulanssi tai invataksit ym. Ei auta että Hulminhuolto vie lumikolat ja katuharjan että asukkaat saavat luoda lunta.

Hei sinä, joka kävit kyselemässä Kotiliesi-kirjaa Tuulensuussa, kirja on löytynyt. Voit tulla noutamaan kirjan.
Tuulensuun palvelukeskuksen henkilökunta