KOPIT Kopittelijoilta ruusuja ja risuja

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS/Jane Iltanen

Kiitos lauluyhtye Valveelle hienosta konsertista Metsämaan kauniissa kirkossa.

Paikalla ollut

TV:tä tuli tunnin ohjelma, missä viisaat päät pyörittelivät, ja ihmettelivät Suomen hiilinielujen romahdusta. Siihen johtopäätökseen siinä sessiossa lopulta päästiin, että niiden katoaminen johtuu liikahakkuista mikä maksaa veronmaksajillemme monia miljardeja. Eiköhän totuus asiassa ole se, että Suomen 12 prosentin vuosittainen puun tuonti Venäjältä puuteollisuudellemme loppui kuin seinään, EU:n Venäjälle asettamien pakotteiden takia, me muiden mukana. Asiasta ei ehkä haluta puhua, kun joskus pakotteet sattuvat omaan nilkkaan.

Taisto Levo

Oli mukava tulla aattona äidin tykö Virttaalle rivitaloille joulun viettoon, kun vapaaehtoiset uhraavat omasta aatostaan aikaa lumitöille ja pitävät pelastustiet avoinna. Kiinteistönhoitoyhtiölle tiedoksi, pelastuslain mukaan pelastustiet on pidettävä avoinna.

Rami Hettula

Tyhmää toi autojen parkkeeraus molemmin puolin tietä. Toinen auto on toistepäin ja toinen toistepäin sit kun kerrostalojen edessä parkkeerataan molemmin puolin samalle kohdalle auto niin ohiajaville autoille jää pieni kapee ajorata. Kun parkkipaikalla on tilaa niin pitäs ajaa autot sinne.