KOPIT Nyt on Kopittelijat olleet liikkeellä, oho

0
Antti Riuttaskorven laulama Oi jouluyö on yksi konsertin suosituimmista osuuksista. Konsertti sai kiitosta Kopeissakin.

Suuret kiitokset Kauhanojan koulun oppilaille, opettajille, päiväkodin väelle sekä kyläyhdistykselle itsenäisyysjuhlasta. Saimme nauttia lasten esityksistä ja yhteislauluista. Siellä viihtyivät varmasti kaikki.

Mukana ollut mummo

Isot kiitokset lauantaina meitä auttaneita ja apua hälyttäneille henkilöille, palokunnalle, ambulanssille, ensiavun henkilökunnalle ja Mörskyn Pertille auton hinauksesta ja kauppatavaroiden säilytyksestä.

Riitta ja Seppo Silvennoinen

”Enkellaulu kaikuu nyt” ja kyllä kaikui ja soi Kanta-Loimaan kirkossa sunnuntaina! Tuhannet kiitokset riuttaskorven perhe, olette musiikin lahjoillanne jälleen kerran tuoneet joulun tunnelman moneen kotiin ja sydämeen! Ja voi pientä ihanuutta Kerttua, sydämet sulivat! Salaista joulun taikaa ja suloista yhdessäolon aikaa koko suurpeheellenne!

Konsertista nauttineet S, E ja H

Suuret kiitokset Riuttaskorven perheelle järjestämästänne ihanasta joulukonsertista Kanta-Loimaan kirkossa 12.12.2022.

Äiti ja tytär

Nykyhallituksen nuoret ministerit eivät voi tai osaa ajatella, miltä mummonmökissä Loimaalla asuvasta vanhasta pariskunnasta tuntuu, kun sähkön hinta uhkaa nelin- tai jopa kymmenkertaistua tänä talvena. Helsingissä, vuokra-asunnossa ja raitiovaunujen äärellä sähkön tai polttoaineen hintojen korotus ei tunnu paljonkaan, varsinkin kun palkka on yli 15  000 euroa kuussa. Sama summa, jonka moni eläkeläinen saa vuodessa. Pitäisi laittaa nuo nuoret puoluejohtajat oikeasti asumaan maalle pariksi kuukaudeksi samalla rahalla minkä eläkeläinen saa!

Matti Ojala, eläkeläinen

Sinä Prisman ihana myyjä, joka 10.12. autoit pyörätuolissa istuvaa asiakasta. Lämpimät kiitokset sinulle hyvästä palvelusta ja hyvää joulun odotusta.

Merja Nuotio-Jokinen

Mies ja hänen kvartettinsa. 1+4. Johan mie hokasin.

 

Voisiko kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa pudottaa edes joidenkin kappaleiden korkeuksia? Emme kaikki ole tenoreita tai ykkössopraanoja.

Olipa mukavaa juhlistaa syntymäpäivää Seurahuoneella. Varattiin pöytä ja oli valmiiksi kauniisti katettu, tuli todella odotettu olo. Ilta oli onnistunut.

A&A&P

Olipa elämys! Sattumalta poikettiin Virttaalla pieneen puotiin jossa oli vaikka mitä. Kahvit juotiin ja arpoja ostettiin, voitettiin. Viihdyttiin.

Tiku&Taku

Joulunlämpöiset kiitokset Laarimäen Puutarhalle mukavasta pikkujoulusta meren aalloilla!

Joulupuoti sulkeutui. Kiitos asiakkaille. Hyvää joulua!

Tarja

Niin samaa mieltä Salinvaihtajan ( LL kopit 10.12) kanssa. Tänä syksynä Loimaan uimahalli ja kuntosali ovat olleet vielä normaaliakin useammin suljettu sen lisäksi, että jostain käsittämättömästä syystä keskiviikkoisin halli menee kiinni tuntia aiemmin ja vuodesta toiseen sunnuntait ovat suljettu, jolloin perheilläkin olisi yhdessä aikaa tehdä jotain. Loimaa? Viihtymisvaara?