KOPIT ”Nyt voimaloiden perään itketään”

0
LL Arkisto/TS/Jane Iltanen

Voisko harkita, että joskus olisi lehdessä kerättynä tulevia kuukauden tapahtumia Loimaalla? Kesällä sellanen oli ja oli tosi kiva juttu! Ne ketkä eivät ole somessa varmasti ilahtuisivat tämmöisestä ja näin saataisiin ihmisille tietoon tulevia tapahtumia/keikkoja/myyjäisiä tms.

Kiitos!

Todella hyvä aloite hautausmaiden jätteiden lajittelusta. Tätä on odotettu.

Joulumieli

Kannattaa Loimaan mummelin tarkistaa faktat ennenkuin kirjoittaa oletuksiaan Koppeihin. Virttaan rivitalojen asukkaille ei ole ilmoitettu, että aurausta ei saada tehtyä klo 8:aan mennessä. On ilmoitettu, että pihateitä ei saada urakoitsijan suurilla koneilla aurattua ja hiekoitettua ja että asukkailta toivotaan nyt ”uudenlaista yhteistyötä”. Toivottavasti ilmoitus vuokrien alennuksesta em. syistä on jo matkalla.

Keski-ikäinen Virttaalta

Loimaan seurakunnalle ”hallinto- ja viestintäsihteerin työsuhde”? Loimaan kokoisessa seurakunnassa hallintosihteeri on täysin turhake. Talouspäällikkö pystyy hoitamaan nuo vähäiset asiat helposti. Viestinnästä seurakunnissa yleensä vastaa kirkkoherra. Ottakaa oppia vaikka Forssasta.

Pian ex-veronmaksaja

Alastarolla Sallilan Sähkölaitoksella (varasto). Palaa valot yöllä että päivällä. Eikö sähkön säästäminen kuulukaan kaikille?

Yksiä kanakoppeja nää kerrostalot, kun joku polttaa sisällä tupakkaa niin haju tulee ilmastoinnin kautta omaan asuntoon. Ja mun käsittääkseni sisällä tupakointi on vielä kiellettykin. Asunnoissa on parvekkeet joten sinne tai pihalle tupakoimaan. Tarviiko soittaa terveystarkastaja tutkiin asiaa?

Kun nykyinen hallituksemme vihervasemmiston johdolla ajoi pikavauhdilla sähköä tuottavat kivihiili ja turve varavoimalamme alas, niin olin kiukusta tikahtua ja julkisesti varavoimaa puolustava. Näiden sähköä tuottavien voimaloiden piiputkin haluttiin kaataa välittömästi. Ainoa voimala joka säästyi tuholta, oli Meri Pori, joka huollon jälkeen alkoi tuottaa sähköä kivihiilellä. Nyt on koittanut aika kun tuhottujen voimaloiden perään itketään. Olisi järki silloin saanut voittaa niin olisimme nyt lähellä omavaraisuutta sähkön tuotannossa.

Taisto Levo

Kun maailma iskee päin näköä. Ensin se tuo koronan ja ihmiset panikoi eikä uskalla mennä minnekään, nuorille tulee mielenterveydellisiä ongelmia. Ja just kun on hiukan paremmin tulee Ukrainan ja Venäjän sota, ja sit menee kaikki päin männikköä. Ensin kallistuu ruoka ihan hirveesti. Lasket kumman ostat ruuan vai lääkkeet. Ja sit sähkö kallistuu moninkertaisesti. Moni joutuu myymään sähkölämmitteisen asuntonsa koska rahat ei riitä. Kohta ei voi enää pitää varmaan edes valoja päällä kun kaikki vaan kallistuu ja kallistuu. Eihän niillä ole mitään hätää kellä on hyvä eläke ja jos on kaks ihmistä maksamassa. Nähtäväksi jää helpottaako tämä koskaan.

Suomi on Ruotsin tiellä katujengi-rikollisuudessa, valitettavasti. Perussuomalaiset on vuosia varoittanut ko. ilmiöstä. Heille on vihervasemmiston taholta naureskeltu ja pilkattu persuja. Syyttäen aina rasismista. Se on populismia jos mikä. Väite, jota ei perustella. Ei kriittinen maahanmuutto tarkoita samaa kuin rasismi. Eivät perussuomalaiset vastusta ukrainalaisia, päinvastoin. Jos he olisivat rasisteja, miksi he puoltavat ukrainalaisia Suomeen? Siksi, koska ukrainalaiset ovat todellisia turvapaikanhakijoita! Yksinkertaista.

Matti Ojala