KOPIT Vuokrarivitalon auraus puhuttaa Kopittelijoita

0
LL Arkisto

Kiitos kaikille Teille v. 2022 vapaaehtoisille viihdyttäjille! Kiitos myös joulumuistamisista ja -korteista! Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2023!

Ilolakodin väki Alastarolta

Sitä mietin, että jos tulee hälytysajo Virttaan rivitaloille, niin pääseekö se kohteeseen? Vai onko ambulassissa aura keulalla? Olisiko lanssi hyvä varustaa myös vinssillä ja ahkiolla? Ehdotuksia pelastuslaitos saa vapaasti hyödyntää.

Rami Hettula

Loimaan seurakunnalle. Perustettava ”hallinto-ja viestintäsihteerin” virka on tarpeeton menoerä, kun muutkin pärjäävät ilman. Valtuuston pitää ohjata seurakuntalaiva kestävämpää taloudenpitoa kohden, huomioiden jäsenkato tulevaisuudessa.

Huolestunut talousasiantuntija

Miten vuokrarivitalossa voi asukkaat joutua luomaan lumet? He maksaa vuokran ja muut hommat hoitaa joko talkkari tai isännöitsijä. Ei sairaita ihmisiä voida velvoittaa taloyhtiön töihin. Jos ei ole talkkaria pitää palkata joku yksityinen hoitaan homma. Kuka vastaa kun se sairas vanha asukas saa sydänkohtauksen ja joutuu sairaalaan. Ja kuka maksaa laskun?

Tiistain 13.12. LL:n juttu ”Pyöräkelkalla kolahommiin?”. Asukkaita ei ole pakotettu lumihommiin. Heille on ilmoitettu, ettei Hulmin Huolto ehdi aamukahdeksaksi paikalle. Auraajat tulevat heti, kun ovat saaneet ensin Alastaron kuntoon. Asukkaille on vain toimitettu työkalut, jos haluavat tehdä itse.

Mummeli Loimaalta

Taitaa olla, että Turkki odottaa minkälainen hallitus Suomeen muodostetaan tulevien eduskuntavaalien jälkeen. Unkarikin saattaa odottaa samaa. Suomen nykyhallitus kun ei taida vastata Turkin ja Unkarin toiveisiin niin natosopimuksen ratifiointi viivästyy…

Uolevi