Poliisi toivoo lisää vihjeitä kadonneen löytämiseksi

0
LL Arkistokuva.

Loimaa

Kaupungilla liikkuvat huhut Hirvikoskella reilu viikko sitten kadonneen miehen löytymisestä eivät pidä paikkaansa.

– Vihjeitä on tullut ja niitä on tarkistettukin, mutta kyseistä henkilöä ei ole löydetty, rikoskomisario Valtteri Kemppi Loimaan poliisista summaa perjantaina iltapäivällä tilannetta ja toivoo ihmisiltä edelleen vihjeitä miehen liikkeistä erityisesti katoamisajan lähettyviltä.

Poliisin lisäksi etsinnöissä on ollut mukana rajavartiolaitos ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu.

Etsitty 74-vuotias mies on poistunut Loimaan Hirvikosken Metsontieltä 23.–24. marraskuuta välisenä yönä tai varhain aamulla. Katoaminen havaittiin torstaina 24.11. vähän ennen kuutta aamulla. Mies on lähtenyt liikkeelle jalkaisin.

Miehen kävely on sairauden vuoksi huteran näköistä ja hän heiluttaa kävellessään toista kättään tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Kadonneen puhe on hyvin epäselvää ja vaikeasti ymmärrettävää. Mies on hoikka, noin 175 ja kumararyhtinen. Hänellä on harmaat hiukset, harmaa parta ja hän käyttää silmälaseja. Miehellä kadotessaan käytössä olleesta vaatetuksesta ei poliisilla ole varmaa tietoa.

Poliisille voi toimittaa edelleen havaintoja tuntomerkkeihin sopivan miehen mahdollisista liikkeistä ja kulkusuunnasta katoamisen aikaan joko WhatsApp -viestillä ja teksti/kuva -viestillä numeroon 050 411 7655 tai sähköposti vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.