KOPIT Historiallista? Jokainen Koppi on tällä kertaa kiitos

0
Kopittelija kiitätä Loimaan lehden Meiltä maailmalle -juttusarjassa ilmestynyttä Antto Soron haastattelua (LL 19.1.2023).

Hyvä ja ystävällinen palvelu Gigantissa lauantaina aamupäivällä – kiitokset Niko ja Joonas.

Nainen mustissa

Sydämellinen kiitos Sisu Valmennus, Lännen Maukas, Lanko, Normalo, Sportia, K-Rauta, Laatuauto, K-Market Korintti, Tiinan Kukka, Ykkösapteekki ja Uusi Apteekki.

Tyks akuutin henkilökunta

Hyvä kirjoitus Antti Sorosta. 75-vuotiaat saavat jo väistyä yritysmaailmasta ja antaa tilaa nuorille ja heidät uusille tuulille.

Kiitos Jari Huhtalalle turvallisesta ja mukavasta taksikyydistä Alastarolta Loimaan asemalle lauantai-iltana 7.1. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

MN (entinen alastarolainen)

Loimaan Lehden paras palsta on jo vuosia ollut Erkki Kallion käsialaa. Upeat luontokuvat ovat täydentyneet asiantuntevasti selostettuina. Kun jostain syystä Luonto-palstaa ei lehdessä ole, tuntuu, että jotain hyvin oleellista siitä puuttuu. Viime lehdessä (19.1.) sykähdytti erityisesti nyt pimeän kauden jälkeen kevään ensi airut, mustarastas. ”Kevään ihanin ääni”, kuten Kallio kuvasi sen kaunista laulua. Luontokuvaus vaatii uskomattoman paljon aikaa ja vaivaa. Kiitos hienoista luontoelämyksistä!