KOPIT Kiitos ketterästä uutisoinnista

0
LL Arkisto

Järkikultani ei ymmärrä suuren rahan syöttämistä huippu-urheiluun. Huippu-urheilumme sai Tokion olympialaisten aikana yli 105 miljoonaa euroa julkista rahaa, mikä toi Tokiosta kaksi pronssimitalia. Kummallekin lätkälle tuli hintaa 52,6 miljoonaa euroa. Suomi on omassa karsinassaan mitä tuli mitalin kalleuteen, kun toiseksi tulleen Brasilian mitalin hinta oli vaan noin 27 miljoonaa euroa ja Ruotsin mitalin hinta ainoastaan noin 7,7 miljoonaa. Asialla on puolensa, mutta miten huippu-urheiluun upottamamme miljoonat eurot oloamme kohentaa?

Taisto Levo

Loimaalla on palvelut mennyt huonoksi kun joka virasto on suljettu ja avoinna vain jokunen päivä ja aina pitää tilata aika. Sit kun ne on auki parina päivänä ilman ajanvarausta on kauhee ruuhka ja odotat ja odotat ja odotat. Esimerkiksi Kela ja Nordea.

Erkki Kallion ottama tulvakuva oli Mälläisistä, jossa tulvavesi peittää satoja hehtaareita peltoja viiden kilometrin pituudelta. Harvemmin tulvii Tammiaisissa, myös Hanhijoki tulvii Mälläisissä.

Mälläisten mies

Kiitokset ketterästä uutisoinnista Oripään sähkökatkon suhteen.

Loimaan Lehden lukija