KOPIT Korjataanko virheitä

0
Kuvituskuva/LL arkisto

Marke Tissari ja muut puolestani äänestäneet, kiitos inhimillisyydestänne.

Hoitaja

 

Palkan takaisinperinnästä. Onkohan lainsäädäntö muuttunut? Ainakin aikaisemmin oli voimassa valtakunnallinen sääntö, jonka mukaan viranomaisen tekemää virhettä ei saa korjata asianosaisen vahingoksi ilman asianosaisen suostumusta.

Oikeus tapahtukoon

Viitaten tiistaiseen lajitteluviestiisi – mitenkö aiot käyttää säästyneen ajan?

Lajittelija

12.1. Kalevalankadulla lankesin maahan. Sinä nuori herrasmies, naisseurassa, autoit minut ylös! Mamma kiittää nostoavusta!

Arja-mamma

Venäjän sotajoukot valmistautuvat suurhyökkäykseen Ukrainaa vastaan. Uusi päähyökkäys tapahtunee Valko-Venäjän kautta. Venäjä kerää uusia joukkoja Valko-Venäjän ja Ukrainan rajalle. Samalla Venäjä kiihdyttää sotatoimia Ukrainan itärintamalla. Putinin jakamat sormukset saavat tietyn merkityksen… Sota siis mahdollisesti laajenee. Venäjä käy liittolaisineen Ukrainan kimppuun. Naton tulisi vihdoinkin herätä. Putin on aloittamassa kolmannen maailmansodan?

Uolevi

Pekka Vanninen ei voittanut Vasaloppetia, oli neljäs vuonna 1948. Ensimmäinen suomalainen Vasaloppet-voittaja oli Pekka Kuvaja 1954. Pauli Siitonen vuonna 1973, Matti Kuosku 1974 ja 1976. Kuosku edusti Ruotsia. Meitä on Loimaalta lähdössä tänä vuonna pienbussi täynnä osallistumaan Vasaloppetiin.

Heikki Mettälä

Nuorten naisten hallitus ei välitä eläkeläisistä. Taitettu indeksi heikentää eläkeläisten ostovoimaa palkansaajiin verrattuna. Missä viipyy vappusatanen?

Antti Nokso-Koivisto