KOPIT Nyt on ympäristöasiaa

0
KUVA: LL Arkisto/TS, Lännen Media

On tossa jätteiden lajittelussakin oma hommansa ensin huuhtelet maitopurkit ja lytistät ne kuten kaikki muutkin pahvirasiat. Sit huuhtelet kaikki muovipurkit. Sit lajittelet biojätteet ja sekajätteet, lasit metallit ym. Ei pahvilaatikoitakaan voi kokonaisina laittaa vaan nekin täytyy kytätä pieneksi muuten on laatikko täynnä. Biojätettäkään ei sais viedä biojätepussissa vaan se pitäis pakata paperiin, koska sekään muovi ei kokonaan maadu.

Aika homma

Tuskin on sattumaa, että Yleisradio lähettää näin vaalien alla ohjelmaa turvesoista ja tietenkin niiden kaikista ”haittavaikutuksista” luonnolle. Siis fiktiivistä eli kuvitteellista ohjelmaa, jossa ei tietenkään puhuta mitään polttoturpeen tai kuiviketurpeen hyvistä puolista. Liittyyköhän tämä tähän kuuluisaan ennallistamisasiaan, jota vihervasemmisto-blokkimme on meille myymässä Yleisradion avustuksella?

Matti Ojala