KOPIT ”Palauta johto takaisin!”

0
LL Arkisto/SSS

Hei sinä joka veit Alastarolla Tulustien rivitalolta auton lämmitysjohdon, voisitko ystävällisesti palauttaa sen samaan paikkaan.

Eläkeläinen

Muistakaa pitää parvekkeet puhtaana lumesta. Parvekkeilla sulaessaan ne voi aiheuttaa toisiin asuntoihin vesivahingon.

 

Peukkua hänelle, joka keksi laittaa Kojonjoen sillan kaiteisiin söpöt kynttilälyhdyt Kojonkulmalla!

Kotoisaa kyläreissulla

Ennen oli miehet rautaa, Pekka Vanninen hallitsi 50 kilometrin hiihtoja 30–40-luvuilla. Voitti kuusi kertaa Suomen mestaruuden viidelläkympillä, enemmän kuin kukaan muu. Osallistui 25 päivän aikana viisi kertaa 50:n kilpailuun. Haavoittui sodassa kaksi kertaa, mutta palasi ST Moritzin olympialaduille ollen neljäs. Voitti monesti Salpausselällä, Kollenilla, Vaasa hiihdon ja niin edelleen. Kuka nykyajan hiihtäjä pystyisi lähellekään samaan, alpakkapytty palkintona? Sen ajan välineillä pehmeillä laduilla voiteilla, ja usein vielä 40 asteen pakkasessa?

Taisto Levo

Nyt on tullut niin paljon lunta et ei vanhat ihmiset oo rollaattoreilla päässeet minnekään, ja jokuset menee ajorataa mut sit on vastuu oma jos jää auton alle tai sattuu joku muu vahinko. Kannattaa nyt tuottaa se ruoka kaupasta kotiin kun niillä on kotiinkuljetus eikä maksa kovin paljon.