Täs on kai lehden pääkkäri, äänes joku mediasäätäri. Onks tyyppi nuorel uskottava, joku portais jo puuskuttava.

Mulle se maalaa sen maailmankuvaa, tai lehden, mä etsin siit jyvää, jotain hyvää, jolla säätää terävää näkymää. Joo joo mut mul on kans omaa siementä se itää enkä osta mitää, mitä pitää, mietin ite joka suuntaa.

Faktat otan, jos niihin luottais, ne millä tulevaisuuden tuottais, valheet häätäis, todeks muuntais. Ei kai media kuplassaan meinaa, et mäkö näkisin vaa yhen ulottuvuuden, ehkä, mut joka sukupolvi haluu tehä uuden!

Tarvitaan tietoo, lisää pikselei mut ei valmist kuvaa. Hommaan sen musta mulle, luvalla mulle meille en jolleki sedälle, se näkee lopuks taakse ei etee, ei muista et nuorena ihan eri vetee hypätää, uimaan opitaan ku ensin upotaan.

Hei media, anna mulle faktoista kehys, täytän sen ite, haen siihen sen kuvan. Me tullaa täält, mennää viel ohi, parasta jos sen ajoissa opit et sivuun sohi. Media, älä kato muhun alas, mä oon alussa mut kaikki on joskus.

Sun ja mun ja meidän välis kasvaa aikaa, mutsi ja faija, se muuttaa maailmaa, aika! On teist opittavaa, tiiän varmaks, mut mä siivoon tein jälkeen, sit kun mul on se harja.

Tää pääkkäri olikin multa sulle, mediasäätäjä, täl sun Uutisviikol jos tajuut minkä täs pitäski puhuu, ja puhuu, ni se on tulevaisuus. Hu-huu, ootsä kuulolla? AS