KOPIT ”Anteeksi, mersukuski”

0
Kuvituskuva LL Arkisto/SSS

Ajelin viime tiistaina Heimolinnankatua pohjoiseen ja Pekankujalta oikealta tuli mersu, jota en huomannut ajoissa. Mersukuski väisti ja esti törmäyksen minun törttöiltyäni. Sitten tuli pitkä tööttäys ja kuski lähti seuraamaan ja tuli aina kotipihalle saakka Hulmille. Hetken vieressä pysähtyneenä avasi ikkunan ja totesi, että ajoin häneen eteesä. Vastasin, että ei osunut. Mersukuski siihen, että ei tuollaisella asenteella voi ajaa liikenteessä. Minä taas, että en minä nyt ehdoin tahdoin väärin ajele ja olen siitä erittäin pahoillani ja eihän mitään pahaa koskaan sattuisi ellei tulisi vahinkoja. Vielä lopuksi, kun olin jo pilannut mersukuskin päivän, sanoin, että aja ensi kerralla päin jos se helpottaa ja hän lupasi tehdä niin. Vielä lopuksi nöyrä anteeksipyyntö mersukuskille, yritän olla tarkempi tulevaisuudessa.

Reijo Kangassuo

Minun mielestäni paras paikka keskuspuiston kuntoiluvälineille olisi kaupungin vesitornin juurella. Laavun vieressä on valmiina parruilla rajattu hiekkakenttä, sen verran sivussa ettei ole pulkkailevien laskulinjalla. Vanhemmat voisivat voimailla samalla kun lapset laskettelevat.

Missä luuraa AU:n futsalpelin tulokset. Tuntuu ettei mikään tietolähde olisi halukas asiaa julki tuomaan. Kyllä joukkueen taival kiinnostaa muitakin ihan tuoreeltaan.

Yksi

Kiitos palautteesta. Urheilujutut ovat pääosin lajien saloissa perillä olevien avustajiemme tekemiä ja julkaisemme niitä sitä mukaa, kun ne meille saapuvat.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

Todellisen vegaanin kasvisaterialla täytyy olla lähes täydellisen lihan suutuntuma ja maku.

Et silleen

Pikkukylän ”outouksia” päivystysrinki Alastaro City. Ihmetystä herättänyt eikö aikuisten oikeesti oo muuta tekemistä?

Ärsyyntynyt

Keskuspuistossa vois siirtää kuntoilulaitteet jonnekin muualle ja tehdä sen tilalle lapsille leikkimistilaa ja välineitä. MLL leikkipuisto kirjaston kupeessa on aika pieni ja talvella aika vaarallinen ja liukas kun maasto ei ole tasainen. Kukkia ei kannata lisätä koska ilkivaltaa tekevät nuoret repii ne, kuten tässä nyt viime kesänä nähtiin kerrostalojen pihalla kun kaikki revittiin ja heiteltiin ympäri ämpäri. Ja kun ei näytä noita puistojenhoitajiakaan olevan kuin yksi kun ei kaupungilla ole varaa palkata.

Lähdenpä tästä bisselle baariin. Lähdempä tästä syömään ravintolaan. Lähdempä tästä piikille käyttöhuoneelle.Tuskinpa tosikäyttäjä näin ajattelee kun tarve käytölle tulee?

Tarpeetonko käyttöhuone?