KOPIT Avuliaat ihmiset saavat kiitosta!

0
LL Arkisto/TS/Riitta Salmi

Kiitos sinulle, joka 8.2. Prismassa tarjouduit auttamaan minua ostosten kanssa. Piristit minua, pienen neidin äitiä.

Kiitos

Kiitos ihanalle pariskunnalle, joka auttoi äitini ylös hänen kaaduttuaan torstaina ja vei hänet sairaalaan.

tytär Minna

Loimaan sairaala päivystys on arkisin klo 15–20. Viikonloppuisin 8–20. Jos myöhemmin tarvii lähtee päivystykseen niin silloin se on Tyks Turku.

Jakaako Loimaalla joku järjestö tms vähävaraisille leipomon hävikkituotteita (leipää, leivonnaisia)?

50 vuoden kuluttua Korvella on 170 ha. komeaa metsää tai ränsistyneet aurinkovoimalan jäänteet.

Voimala hyvä, mutta aukealle

Toimittajalle tiedoksi: aurinkovoimalaa kaavaillaan Korvelle, ei Korpeen! Alue ei siis ole Korvessa, vaan Korvella. Tarkkuutta paikallisten paikannimien taivutuksiin!

am

Ei abit sais noita karkkeja maahan heitellä kun lapset ja aikuiset kokoo ne sieltä ja ties minkä basillin saavat. helsingissä heitettiin just päiväkodin roskikseen monta kiloo pinaattilettuja kun laatikko oli kulmasta vaan mennyt rikki ja pelkäsivät pöpöjä. Pian on noro kun oot niitä karkkeja syönyt. Abit vois muuten vaan heilutella ilman karkin heittelyä.

Mielenkiintoinen havainto Loimaalla Ysitiellä Turkuun päin ajettaessa. Valtatien tuntumassa on mainoskyltti, jossa lukee: käänny oikealle, se kannattaa. Aivan samassa kohdassa on tien vieressä liikennemerkki, joka kertoo, että oikealle kääntyminen on kielletty. Liikennemerkki viittaa kaiketi vanhaan Veikon koneen liittymään, joka on sittemmin katkaistu.