KOPIT ”Ei huolta, sairaala auki myös viikonloppuna”

0
Arkistokuva: LL/Pasi Salo.

Minä ainakin nautin urheilukisojen seuraamisesta ja vielä mukavampaa jos selostajana, tai apuna toimii asiantunteva entinen huippu-urheilija!
Liikkuva mummeli

Luen lehteni mieluiten vain kertaalleen taitettuna, siis kiitos sille jakajalle, joka ei sitä taittele lisää. Olisi myös kiva, jos taloyhtiössämme joku/jotkut eivät öisin kävisi rimpauttelemassa toisten ovikelloja.
Harmistunut

Ravintolassa viereisessä pöydässä keskusteltiin, että ei ole sairaalakaan enää auki viikonloppuisin ja täytyy mennä Turkuun, Tyksiin. Ei huolta, kyllä sairaalan mäellä auki ovat myös lauantaina ja sunnuntaina.
Luulopuhetta kuullut

Loimaalaiset voisivat opetella hyviä käytöstapoja. Mikä tarve teillä etenkin vanhemmilla naisilla on udella täysin vieraalta ihmiseltä mahdollisesta raskaudesta ulkonäön perusteella? Nämä on jokaisen henkilökohtaisia asioita, eikä kuulu vieraille.
Kehorauhaa