KOPIT Ei melulle!

0
LL Arkisto/TS/Jori Liimatainen

Nyt pisti vihaksi, kun kuuntelin Turku-radiosta peuran kantojen vähentämisestä. Siinä kerrottiin että jos syötetään talvella, niin kanta nousee esimerkiksi kahdesta kolmeen. Eikö ole tarkoitus että ne laskisivat ettei olisi niin paljon peurakolareita.

Onko Ojalan laskuoppi hukassa

Missä Hirvikoskella on ollut meijeri ja sen kauppa vuonna 1950? Juustokunta tuli muistaakseni vasta 1950-60-luvun vaihteessa.

Kaarina Johansson o.s. Helmi, Helsinki

Ei kannata olla huolissaan, kyllä ne lääkärilaskut sieltä tulee, mut vähän viiveellä.

Keskustelua käydään naisten ja miesten euroista. Koska me muunsukupuoliset saamme oman euron? Samalla saisimme myös oman kiintiön yritysten hallituksiin!

Vinkki eduskuntavaaliehdokkaille

Urheilijoiden paremmuus ja arvo lasketaan yleisesti sillä kuinka monta kultaista olympialaisten ja MM mitalia on saavuttanut. Paremmuuden laskenta on täysin sieltä. Esimerkiksi pikajuoksija voi saada niitä 100 metrillä, 200 metrillä, 400 metrillä, viestissä ja mahdollisesti myös pituudessa, siis 5 kultaista mitalia. Mutta keihäänheittäjä tai seiväshyppääjä vaan yhden kultaisen mitalin, että kyseenalaistan laskentatavan, jota on muissakin urheilulajeissa. Urheilu elää myös tynkäkisojen aikaa, joka himmentää mitalien pintaa.

Taisto Levo

Hallinto-oikeudet ovat sitä varten, että ratkaisevat, missä laillisen päätöksenteon raja tässä palkan takaisinperinnässä kulkee.

Jäädään mielenkiinnolla odottamaan

Pitääkö apteekissa soida rokkiradio? Eikö melusaastetta ole jo ihan riittävästi? Sääliksi käy henkilökuntaa. Voisiko ekologisuusajattelu sisältää myös metelin vähentämisen?