KOPIT Ikäihmisten kauppareissuille joustoa, kiitos

0
Kuvituskuva LL Arkisto/TS

Kiitos Anu Salolle Oikein-väärin -kirjoituksesta. Meille oli ihmetyksen aihe, kun ulkomailla asuva tyttäremme oli menossa parturiin torin liepeille, eikä löytänyt kuin tunnin parkkipaikkoja. Hän ihmetteli, miten esimerkiksi torilla tai ruokailussa käynti on oltava alle tunnin kestäviä. Emme uskoneet häntä, vaan ajelimme koko torintienoon sivukatuineen. Kyllä se on totta: keskustaan ei haluta kuin pistäytyjiä. Emme olleet kiinnittäneet tähän huomiota, mutta kauempaa tulevat eivät tiedä tunnin parkkeerauksen olevan suorastaan vitsin. Pitäisiköhän asialle tehdä jotakin?

Helvi Klemetti

Hei Anu ja kiitos viestistäsi! Jos itsellä on hyvä mieli (ja hyvä päivä), silloin sallii muillekin enemmän, ja toimii ystävällisemmin ja joustavammin esim. kauppareissulla. Pystyy siirtymään omasta kuplasta poiskin!

LL 21.2. Saisiko seniorikansalaisille ja heidän kuljettajilleen vaikka sote-alueelta tai kunnalta jonkun parkkikyltin kauppa- ja asiointireissuille?

Yhä yleistyvä asia

TS julkaisi 14.2. tuotekehitystuen saajia. Loimaalainen Pemamek Oy sai lähes kolme miljoonaa euroa tukea. Tuet näyttävätkin olevan käsittämätöntä valtion rahojen haaskaamista menestyville yrityksille. Itselläni oli menestyvä yritys vuosikymmeniä ilman euronkaan tukea.

Eläkkeellä oleva yrittäjä

Hei sinä hirvikoskella kävelevä mies joka talutit pientä koiraa, älä potki koiraasi jos hän haukkuu vastaan tulevan henkilön tai autoa. Opettele koiran koulutus.

Vastaantulija

Ilmoitan Lenkkeilijälle (LL-kopit 21.2.), että Kartanomäessä myös Kreivinkadulla on havaittu suden jäljet. Susi oli kulkenut alueella 11.–12. helmikuuta. Jälki oli noin kymmenen senttiä pitkä ja kuusi leveä. Pitkistä varpaan kynsistä päättelin, että ne eivät voi olla koiran jäljet. Susi oli matkannut itään päin, mennyt asuintontin poikki.

Jäljet havainnut

Lisää susihavainnoista ja niistä ilmoittamisesta sivulla 19.

LL-toimitus