KOPIT ”Kiitokset latujen tekijöille”

0
Arkistokuva: TS/Ari-Matti Ruuska

Mona Lehdolta jälleen loistava kirjoitus! Moralismi on vakava sairaus, samoin tekopyhyys, kaksinaamaisuus, rasismi ja ahdasmielisyys. Jokainen voi itse tehdä paljon (tärkeintä on tehdä itse, eikä laittaa muiden syyksi) ja jokaisen pitäisi ajatella muita, erityisesti lapsia.
Suvaitsevaisuus!

AU:n futsal-liigaottelut Liikuntahallilla ovat mahtavia ottelutapahtumia, joissa lisäksi kahvion leivonnaiset ovat erittäin herkullisia!
AU-fani Turusta

Kiitokset latujen tekijöille taas: viikonloppuna oli ilo sivakoida. Moitteet pururadalla kävelijöille: minkä ihmeen takia sinne pitää mennä hiihtokaudellakin kävelemään? Miksei näinkään yksinkertainen asia mene kaaliin?
Hiihtelijä

Kiitos Heikki Mikkola eettisistä ohjeista metsästäjille Saalista ei oteta vaan saaraan.
Kohtuus kunniaan

Suuri kiitos Veli-Matti Laakson automaalaamolle hyvästä työstä.
Golf plussan omistaja