KOPIT ”Kiitos Dino!”

0

Kiitos Mirja Saariselle hienosta kirjoituksesta Evakkotytön tarina. Se oli koskettava ja mielenkiintoinen.

Marja

Löydetty lasten punaruskea Kombi polkupyörä Myrskylinnankadun alikulkutunnelista.Viety poliisiaseman katokseen.

Polttopuun myyjältä tuli 1,5 kuutiota klapeja, joista osa oli homeisia, eikö olisi mahdollista jotenkin kuivaamalla saada klapeista kosteus pois, että ei tulisi hometta.

Homeallergia

Ollessani aamulla kaupassa totesin, että taas on kaikki kallistunut ihan vaivihkaa. Ennen kun ostin samat tuotteet mitkä nytkin, maksoivat puolta vähemmän. Jäin oikein miettimään et miten lapsperheet ollenkaan pärjää. Vaatteet on kalliita,hoitomaksut on kalliita. Bensa on kallista. siis kaikki on todella kallista. Kun vielä päästäis entiseen aikaan kun sähkölaskutkin oli puolta pienempiä. Ei ollut sodan uhkaa. Nyt kun korona on hiukan jo hellittänyt. Mutta kevättä kohti mennään.

Loimaan väkiluku vähenee ja samalla myös veronmaksajat. Kaupunki silti perustaa uusia virkoja (nyt nimikkeellä kaavoitusassistentti ), jotka eivät tuota yhtään lisää verotuloja kaupungin kassaan, päinvastoin kuluja tulee lisää. Hakuilmoituksen ” hyvät kulkuyhteydet takaavat, että Loimaa on lähellä” viestiikin siitä, että töiden jälkeen täältä pääsee sujuvasti muualle asuinpaikkakunnalleen veroja maksamaan.

Mistä siis saadaan tänne veronmaksajia?

Nainen haluaa mieheksi ja mies haluaa naiseksi. Miten tulevissa tilastoissa tilastojen laatijat ja tilastoja tulkitsevat pysyvät ajantasalla? Vaikeutta lisäävät vielä muunsukupuoliset.

Voi tätä sekamelskaa

Tosi hienoa, Dinolift toimitti, muiden kanssa, lämmittäviä terveisiä sinne Ukrainaan, mutta missä ovat muut Loimaalla hyvää tulosta tekevät konepajat ja yritykset ynnä muut. Kamiinalla saa monesti hyvää lämpöä ja nopeaa lämpöä, kun sitä tarvitsee, vaikka ihmisuhteissa, tiedä häntä…

Äijä

Kuules Taisto, ei tuolta itärajan takaa ole tähän päivään mitään kunnollista saatu, ei tuotetta, eikä aatetta. Joten eiköhän jätetä sikäläiset urheilijatkin pyörimään, ihan vaan sinne omalle hiekkalaatikolleen. Ei niitä kukaan muu kaipaa kansainvälisille areenoille.

Huolestuja