KOPIT ”Kiitos laskiaistiistain pullista”

0
Arkistokuva: Uudenkaupungin Sanomat/Päivi Sappinen

Lämmin kiitos Kirsille kun piristit laskiaistiistain päivää. Toit meille maitokärryllä kaakaot ja pullat Oripään kylälle.
Tarjoilusta nauttineet

On tosi hienoa käydä Loimaan uimahallissa aamuinneissa ti ja to klo 6 alkaen, vaikka ei kaikkia henkilöitä tunne. Kuitenkin morjestavat, sekin hieno piirre, luo uuden tunnelman heti aamuun. Mutta ei myöskään sovi unohtaa uimahallin hienoa henkilökuntaa, jotka herääväät monesti aikasin aamusta, että pääsemme uimaan heti aamusta.
Kuntouimari

Kyllä noita jouluvaloja vois nyt jo pikkuhiljaa poistella parvekkeelta. Kohta alkaa sentään jo maaliskuu.

Miksi otat itsellesi koiran jos potkit sitä? Koiralle on luontaista haukkua eri asioita, koulutus kauniisti kohdellen onnistuu parhaiten. Epäluuloisen koiran saat, kun kohtelet huonosti. Osta jalkapallo, potki sitä. Anna koira pois kun et siitä tykkää.
Tottelevaisen lemmikin omistaja

Vähätuloisiakin ajatellen, oiskohan syytä asettaa kahvila ravintoloiden pikku kahvi kupille ja voisilmäpullalle hinta katto, vaikka esimerkiksi kolme euroa? Kun jo nyt monessa paikassa niistä saa pulittaa noin kahdeksan euroa eikä rahastukselle päätä näy. Kotona juomani iso muki kahvia ja voisilmäpullan kulujen menoja laskiessani hikeä pukkasi, mutta annoksen hinnaksi sain noin 40 senttiä satsi. Huomioin ainemenot, sähkö, vesi, tila kustannus, laitteiden arvonalennus, työn, kaikki. Mutta mikäs siinä kun rikas rahalla saa ja hevosella pääsee.
Taisto Levo