KOPIT ”Metsä metsänä!”

0
KUVITUSKUVA, LL Arkisto/TS/Mikael Rydenfelt

Katariina Yli-Heikkilällä oli hyvä kirjoitus aurinkopuiston rakentamisesta Korven kylän metsään. Kyllä metsä pitää säilyttää metsänä.

Esko Nummi

Kaupungin tulisi säästää sähköä esim Niinijoen koulun urheiluentällä valot palavat yötä myöten.

Sos.demien vaaliavauksessa 4.2.-23 kuultua.Työperäistä maahanmuuttoa pitää lisätä.Onko jo päätetty mistä tulijat otetaan vai voidaanko määrätä mistä tulijat tulevat. Ovatko pakotetut tulijat heti töihin sopivia?

Monta mutkaa matkassa

Ylellä on rahaa, ja siksi sitä levitetään surutta. Meillä kun on tämä Ylen pakkovero, jonka tuotto on taattua. Nyt Ylestä on tullut uransa lopettaneiden urheilijoiden suojatyöpaikka. Ahonen, Palander, Mäkäräinen, Jauhojärvi ja monet muut, opiskelu ja ammatti on jäänyt hankkimatta. Ei kai Yle voi heidän elämäänsä rahoittaa eläkeikään asti.