Bisons tappion saattelemana pudotuspeleihin

0

Koripallon Miesten 1. divisioona A:n runkosarja tuli Loimaa Bisonsin päätökseen sunnuntaina, kun joukkue matkasi Äänekoskelle perinteikkään Huiman vieraaksi. Huima ei tällä kertaa antanut tuliaisiksi Loimaalle sarjapisteitä mukaan, vaan kuittasi runkosarjan päätösottelusta kotivoiton lukemin 84-69.

 

Ottelun kantavana teemana oli Bisonsin hyökkäyksen takkuisuus. Vierailijat eivät saaneet konettaan käyntiin varsinaisesti missään vaiheessa. Bisonsin ehdottomiin onnistujiin ottelussa lukeutui sentteri Aapeli Syrjämäki, joka tilastoi 13 pistettä ja napsi 12 levypalloa. Huiman puolelta kunnostautui etenkin yhdysvaltalais-kaksikko Zachely Naylor (34p/12l), Deontaye Buskey (30p/5s). Bisonsin puolustus ei onnistunut hidastamaan tehokasta kaksikkoa, joka kantoi Huiman otteluvoittoon.

 

Pudotuspeleissä Bisonsia vastaan asettuu järvenpääläinen Raiders Basket. Runkosarjassa otteluvoitot Raidersin kanssa menivät tasan 1-1, kun molemmat joukkueet onnistuivat hakemaan vierasvoitot tililleen. Avainasioita tulee olemaan Raidersin yhdysvaltalaisten, takamies Jordan Perkinsin sekä sisäpelaaja Devaughn Jenkinsin hidastaminen.

 

Pudotuspelisarja avataan Loimaalla keskiviikkona 22.3. kello 18:30, kun joukkueet iskevät yhteen ensimmäistä kertaa. Puolivälieräsarja pelataan paras kolmesta -menetelmällä, eli kahdella voitolla aukeaa paikka välieriin. Bisons lähtee mestaruusjahtiin runkosarjan piikkipaikalta, joten kotietu on loimaalaisilla läpi kevään ratkaisupelien.