KOPIT Äänestämään!

0
LL Arkisto

Tuulivoimaloita Loimaalle on haihattelua! Vuotuinen kiinteistövero kunnalle on enintään 30 000–35 000 eur/mylly, vähentyen vuosittain. Eivät myöskään käy pohjavesialueille. Loimaan seudulle kannattaisi suunnitella biokaasulaitoksia!

Parempi idea

 

Se, että hankintapäätös voidaan panna täytäntöön valituksesta huolimatta, ei tarkoita sitä, että päätös olisi lainvoimainen.

Tuomari evp

 

Mennään äänestämään nyt ihan jokainen. Vain siten varmistetaan. Loimaan seudun vahvan edustuksen säilyminen valtakunnan tason päätöksenteossa.

 

Erinomainen kiitos Hurrikaani-Loimaa pelaajat, talkoolaiset eri tehtävissä ja ”komento”keskuksen poppoo.

 

Jälleen kova poru näin vaalien alla maatalouden saamista tuista! Menkääpä katsomaa Ruokaviraston sivuille ketkä ovat esim. sata suurinta tuen saajaa. Ei sieltä montaa maajussia löydy?

Vuokraviljelijä

 

Katselin Jussi-Gaalaa tv:stä ja silmiinpistävää oli se, että aika usein eri kategorioissa oli ulkomaalainen voittaja. Ei tarvinnut paljon miettiä, kuka voittaa, jos ulkomaalaisia tekijöitä oli mukana. Enpä sitten tiedä, olivatko suomalaiset sitten usein vaan huonompia vai johtuuko tämä siitä ihmeellisestä Eurooppa-ihannoinnista, jota tietyissä piireissä on havaittavissa. Itse pidän suomalaisista perinteisistä elokuvista eniten.

Matti Ojala