KOPIT ”Ihailen yli 90-vuotiaan sinnikkyyttä”

0
Arkistokuva: TS/Kalle Ipatti

Unkari on jarrutellut Suomen ja Ruotsin Natojäsenhakemusten ratifiointia Turkin ohella. Unkari ja Turkki käyvät tiiviisti kauppaa Venäjän kanssa ja ilmeisesti pelännevät Venäjän reagointia jos ratifioivat Suomen ja Ruotsin jäsensopimukset. Unkari ei ole välittänyt EUn Venäjälle asettamista pakotteista vaan jatkaa kaasun ja öljyn ostamista Venäjältä ja välittää niitä edelleen muihinkin EUmaihin. Unkari ei kunniota EUn naisministereitä ja Suomessa ollaan Unkarin käytöksestä hämmästyneitä.
Uolevi

Ihailen naapurini yli 90-vuotiaan papan sinnikkyyttä. Vaivoin pääsee keppeineen postilaatikolleen, mutta aina liputuspäivänä Suomen lippu nousee salkoon.

Kannattaa olla kaupassa kassalla tarkkana ja katsoa kuitti heti, kun on maksanut. Katsoin vasta kotona, joten miten enää todistan, että kuitissa oli väärä hinta.