KOPIT Kiitos roskien kerääjille asemalla!

0

Kiitos tuhannesti rehelliselle ja ystävälliselle henkilölle, joka löysi lompakkoni Citymarketin parkkipaikalta ja toimitti sen poliisiasemalle!

Sirpa

Kiitokset asema-aukion roskien kerääjille. Onkin ollut ikävän näköinen käyntikortti junantuomille. Toivottavasti nuoriso oppii käyttämään paikalla olevia roskakoreja.

Nyt kaikki äänestämään, etenkin nuoret ihmiset, se on ainoa keino vaikuttaa asioihin. Jos jää kotiin, on turha valittaa mistään. Vaalit ovat siitä hyvä juttu, että niin rikkaan kuin köyhän ääni on samanarvoinen, niin nuoren kuin vanhan ääni on samanarvoinen, samoin niin miehen kuin naisen ääni jne. Äänestättepä mitä puoluetta tahansa, menkää vaaliuurnalle, näin demokratia toteutuu parhaiten!

Matti Ojala

Muistakaa nyt mennä kaikki äänestämään. Te jotka kuulutte nukkuviin pitäkää sitten suu supussa kun eduskunta on valittu.

Sos.demien vaaliavauksessa 4.2.-23 kuultua. Työperäistä maahanmuuttoa pitää lisätä. Onko jo päätetty mistä tulijat otetaan vai voidaanko määrätä mistä tulijat tulevat. Ovatko pakotetut tulijat heti töihin sopivia?

Monta mutkaa matkassa

Vastauskoppini ( LL 18.3.): Niinpä niin, sinä nimetön kopittelija, mutta pohditko sanomaasi ihan loppuun asti? Eli eiköhän se miehetön maailma joka tapauksessa lopettaisi jokaisen ihmisen palloltamme melko pian, mitäs luulisit? Että mistä sitten löytyisi se tuote yksinomaan naispuolisen ihmisrodun jatkoon? Kun yrityksistä huolimatta monet miehet kuin naisetkin ovat parhaansa tehneet sukua jatkaa saman sukupuolen kanssa, mutta tulosteettomaksi on todettu, että tyhjän saa pyytämättäkin. Hyvä kopittelija, päädyimme samaan lopputulokseen, hyvä niin.

Taisto Levo

Huomasin kaupassa lattialla jonkun kulahtaneen marikkopussin. Avasin ja katoin mikä se on ja totesin että siellä on jotain kortteja ja vähän rahaa. Annoin sen kassalle ja kerroin et se löyty lattialta. Hetken päästä kassa antoi sen rahapussiaan kysymään tulleelle tuntomerkkejä kysymättä. Tuntomerkit kuuluu kysyä ja henkilön henkkarit että antaa oikeelle henkilölle. Ihmiset on muutenkin kauheen huolimattomia tavaroiden kans just maanantaina vein osuuspankkiin jonkun pankkikortin joka löyty Jaskan puodin edestä.