KOPIT ”Kurinpito olisi tarpeen”

0

Keräiletkö kyniä? Me lahjoitamme. Ota yhteyttä Ilkka Mutalaan, 040 063 2178.

Kiitos Mellilän Lounaspaikalle ja kyläyhdistykselle hyvästä naistenpäivän lounaasta viihdyttävin ohjelmanumeroineen.

Turistit Metsämaalta

Nuorten suureen ja raaistuneen väkivallan kasvuun ei ole syytä tiedossa, näin väitetään monella suulla. Suuri virhe tehtiin yhdessä vaiheessa kun hyvinkin tarpeellisesta ja nuorten lievästäkin kurinpidosta tehtiin rangaistava teko. Tässä kohtaa otettiin suuri harppaus asiassa takapakkia. Sen nuoret oppivat pian että heillä on kaikenlaiseen väkivaltaan ynnä muuhun kuin tavallaan syytesuoja valtion taholta annettu. Kurittomuus ei sanoin vähene ja on nyt päättäjien käsissä, halutaanko katkaista nuorten lisääntyvä väkivalta tai ei.

Taisto Levo

Seuraan vain tuloksia, en vaalilupauksia. Sähkön järjetön hinta, kohonneet polttoainekulut, joita edelleen uhataan nostaa ympäristösyistä, maatalouden eli huoltovarmuuden vaarantaminen, pitkät hoitojonot, valtion tällä hallituskaudella kasvanut järjettömän suuri velka ynnä muuta. Vaalipuheet ovat joutavaa jorinaa, vain ja ainoastaan tulokset ratkaisevat. Ne ovat ala-arvoiset maaseudun kannalta.

Matti Ojala