KOPIT ”Pullavarkaita taas”

0
Arkistokuva: LL/Kati Uusitalo

Seurakunta voisi tarjota jotain kivaa toimintaa ja saada siten lisää ihmisiä mukaan. Esimerkiksi karaokea on joissain seurakunnissa säännöllisesti. Jumalanpalveluksiin laulamaan muitakin kuin kuoroja ja puoliammattilaisia/ammattilaisia. Voisi olla joku tilaisuus, jossa näyttää osaamistaan ja kertoa kiinnostuksen kohteistaan ja olla sen jälkeen käytettävissä (ns. esiintyjäpankki). Lisäksi taitavammille gospelkuoro jossa jonkinlainen pääsykoe. Muita ideoita?

Mari

Facebookissa leviää juttu Hirvikosken pullavarkaista. Talomme kerhohuoneeseen oli laitettu naistenpäiväkahvit. Ovi oli minuutin lukitsematta. Silloin oli pullalautanen tyhjennetty. Kyllä meillä oli niin paha mieli! Pullat ja piparit ovat hävinneet aikaisemminkin useamman kerran ennen kuin oman talon kahvittelijat ovat ehtineet. Sen jälkeen oli pakko pitää ovea lukittuna. Asialla ovat olleet suomalaiset koulupojat. Heidät on tunnistettu. Emme oli vihaisia vaikka poikien käytös harmittikin. Meidän kerrostalossa on hyvä yhteishenki.

Loimaan asemalle lisää ehjiä, siistejä, kestäviä istuimia junan odottamisen ajaksi, koska odotustila on poistettu käytöstä.

Matkustajalle istuin

Kyllä on naiset hulluja kun menee maksaan jollekin tuntemattomalle miehelle rahaa kun tämä vähän lirkuttelee.