KOPIT ”Suomiko metsän maksumieheksi?”

0
KUVITUSKUVA, LL Arkisto/TS/Mikael Rydenfelt

Onnitteluni Merja ( LL 4.3.) ja kiitos asenteestasi asiakaspalveluun kuin myös kiitos työnantajasi pankin aukioloajoista, ei määräpäiviä eikä ajanvarauksia. Teille on tärkeä asiakas eikä tuotto. Kunnioitan ja ihailen hyvää asiakaspalvelua. Kiitän aina, kun saan sitä osakseni. Asiakaspalvelu lähtee aina asiakkaan aidosta kunnioittamisesta. Vahva itsetunto ja nöyrä asenne omaan osaamiseen ovat hyvän palvelun peruspilareita.

U-M Nummela

LL 2.3. Samaa mieltä; väkivallan vähentäminen tärkeää. Väkivallasta ja vääryyksistä seurauksineen ei tule vaieta. Mitä herkemmin ja varhemmin väkivallan harjoittaja kohtaa rajat, niin sitä vähemmän on murrettuja mieliä ja särjettyjä sydämiä.

Turvallinen ja ihmisarvoa kunnioittava henkilö huokuu asennetta: Minä olen arvokas ja sinä olet arvokas. Hänellä ei ole tarvetta määritellä ja jaotella ihmisiä iän, ulkonäön, luonteen, elämän kolhujen tai epätäydellisyyden perusteella muuksi, kuin että yhä olet arvokas.

Suomesta savuton 2030. Koska työryhmä tai komitea alkaa miettiä ja valmistella meitä suomalaisia päihteettömään ja huumausvapaaseen yhteiskuntaan? Eikö tämä olisi yhtä tärkeä jos ei tärkeämpi asia! Vai onko kyseessä joidenkin pisneksistä.

Frantsinkatu 2–4 pysäköintipaikalta löydetty silmälasit. Periä saa B-talo asukas 4.

Saksa, Slovakia, Tsekki ym. eteläeurooppalaiset maat ovat hakanneet lähes kaikki metsänsä paljaiksi. Suomen pinta-alasta 75 %, on edelleen metsää! Siis kolme neljäsosaa! Jos ja kun yhtenä vuotena hakkuita suoritetaan hakkuita enemmän, johtuu paljolti myös korjuuolosuhteista. Esim. viime vuonna oli kovia pakkasia, jolloin voitiin koneilla yleensä mennä metsään korjuutöihin. Minulle kertoi tämän myös luonnonvarakeskuksessa metsätöistä vastaava työntekijä. Toki tiesin tämän itsekin, kun omistin metsää 35 vuotta. Eli Suomi yritetään taas laittaa maksumieheksi ja lopulta myös yksityiset metsänomistajat.

Jo on hullua touhua