KOPIT ”Toivottavasti lämmitysjohto tuli tarpeeseen…”

0
LL Arkisto/Uudenkaupungin Sanomat

Pallollamme elää lukematon määrä erilaisia eläinlajeja, joista pahin on ihminen. Ihmistä ei maapallo olisi tarvinnut mihinkään, vaan ilman sitä pallomme olisi saanut elää luonnonmukaista hyvää elämäänsä. Sanoin eikä numeroin ei voi mitata sitä suunnatonta kärsimystä mitä ihminen eläinkunnalle, omalle rodulleen ja kaikelle muullekin ahneudellaan ja sotahulluudellaankin on aiheuttanut. Ihmistä ei olisi koskaan eikä missään tarvittu, sen teot kun kaikessa ovat pallomme taakka. Kun ihmisen aika joskus päättyy, maapallo kiittää.

Taisto Levo

Olisi kiva, jos löytyisi sellainen kirpputoriyrittäjä, joka pitää sovituista lupauksistaan kiinni!

Pettyneet

Sinä, joka varastit tiistain ja keskiviikon välisen yön aikana Lamminkatu 16:n pihasta lämmitysjohdon, joka oli kiinni lämmitystolpassa. Olit avannut lämmitystolpan luukun ja jätit sen myös auki. Toivottavasti lämmitysjohto tuli tarpeeseen. Älä enää pyöri autoni ympärillä.

Huolestunut

Taisto hyvä, nyt kun olemme päässeet hyvään sopimisen alkuun itäisen naapurimme suhteen, niin eiköhän jatketa samaan malliin. Seuraavaksi voisimme sopia, että jätetään nuo yrittäjät rauhaan, niin pienemmät, kuin vähän suuremmatkin. Käsittääkseni yrittäjä sinutkin aikanaan työllisti ja nyt voit nauttia eläkkeestäsi hyvillä mielin. Ei tehtäisi tästä mitään yleissitovaa, vaan mentäisiin ihan vaan paikallisella sopimisella.

Huolestuja

Eläkejärjestelmä on ihan päin männikköä. Ihmiset, jotka eivät ole koskaan olleet töissä saavat ison takuueläkkeen, Kelalta kaikki edut, kun taas kauan töissä ollut saa aika pienen eläkkeen, josta maksaa veroja. Aika on uudistaa eläkejärjestelmää. Kun nuoret ei mee töihin jos on pieni palkka ne loisii kotona nauttien kaikista tuista joita saavat. Lähivuosina ei ole veronmaksajia kun ei ole työntekijöitä. Kelan ja te-toimiston pitää laittaa nuoret töihin ja jos ei tee töitä ei pidä maksaa mitään tukiakaan. Kaikkien pitää ansaita oma elantonsa, ainakin terveiden nuorten ihmisten eikä loisia toisten kustannuksella. Sairaat on eri juttu. Kun päivästä päivään, viikosta viikkoon ja vuodesta toiseen löhötään kotona tulee mielenterveysongelmia ynnä muita ongelmia kun ei oo mitään tekemistä.