Kuolemaan johtaneen tulipalon tutkinta on päätetty

0
Kuva: LL arkisto.
LOIMAA Poliisi on päättänyt Karhulankyläntiellä 7.1.2023 sattuneen palonsyyn tutkinnan. Tulipalossa menehtyi yksi ihminen ja vanha puurakenteinen omakotitalo tuhoutui kokonaan.
Hälytyksen saanut pelastuslaitos murtautui tapahtumapäivänä palavaan omakotitaloon, ja savusukeltajat löysivät sisältä menehtyneen henkilön. Tulipalo oli tässä vaiheessa niin voimakas, että rakennuksen tuhoutuminen ei ollut enää pelastuslaitoksen estettävissä.
Poliisin mukaan tapauksessa ei ole syytä epäillä rikosta eikä laiminlyöntiä eikä tapahtumien kulkuun liity muita henkilöitä. Poliisin palonsyyn tutkinnan johtopäätös asiassa on, että tulipalo oli tapaturma. Asian selvittämistä jatketaan kuolemansyyn tutkintana, eikä poliisi tiedota asiasta enempää.