KOPIT ”Että kyllä meitä hemmoteltiin”

0
Haaran köörin konserttia kehutaan Kopeissa. Tässä Kööri konsertissa Taidetalolla 2018. LL Arkisto

Haaran Kööri piti konsertin viime pyhänä Pääskynpesässä. Meitä oli salin täydeltä porukkaa ja saimme laulaa Satumaan yhteislauluna. Kaikki laulut oli tuttuja. Että kyllä meitä hemmoteltiin, ja vielä kakkukahvit väliajalla.

Kiitos Kööriläiset

Miksei Loimaan kaupunki ole kumppanina Miljoona roskapussia -kampanjassa?

Roskankerääjä

Eduskuntaan valinta ei ole demokraattinen. Moni ehdokas menee rahalla ratsastaen eduskuntaan, kun heillä on rajattomasti rahaa kampanjaansa, tuli se sitten mistä tuli. Myös se on todettava ja tosi, ettei rahan määrä ole järjen mitta. On myös pyrkijöitä, joilla taas on enemmän järkeä ja yhteiskunnallista tietoa kun rahalla ratsastavilla. Oma lisäksi on asioista tietämättömät kansan valitsemat julkkis ehdokkaat, joiden naama TV:n roskaohjelmissakin pyörii. Näin huomaa että vajavainen on se järki, joka Arkadianmäellä istuu.

Taisto Levo

Minusta perussuomalaisten ja keskustan pitäisi olla samassa hallituksessa. Miksikö? Ei sen takia, että perussuomalaisten olisi helpompi mennä hallitukseen vaan sen takia, että maaseutu ja maanviljelijät tarvitsevat nyt kaiken tuen, minkä voivat saada. Millään muulla yhdistelmällä se ei onnistu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Koska kokoomus ja etenkin sdp ovat isojen kaupunkien edun ajajia. Kepu tekee mielestäni virheen, jos edelleen asettuu vasemmiston kanssa yhdessä oppositioon.

Matti Ojala