KOPIT ”Kiitos lumimiehille”

0
KUVA: LL Arkisto/TS/Wahlroos

Aito kiitos kaupunkimme lumimiehille, vai pitäisikö ajan tapaan sanoa lumihenkilöille, aivan esimerkillisellä tavalla ja ajoituksella hoidetuista menneen talven lumitöistä. Oli kivaa lähteä liikkeelle, kun tiesi, että pihat, jalkakäytävät, kadut ja markettien ympäristöt oli jo aurattu ja hiekoitettu miltei kesäiseen kuntoon. Kiitos myös jo nyt aloitetusta hiekoitussoran poistosta. Se näet varjelee meitä pyöräilijöitä usein uhkaavilta rengasvaurioilta.

Kiitollinen kulkija

Taisto hei, kyllä me ne hävittäjätkin tarvitaan, jotta täytämme kahden prosentin puolustusosuutemme.

Aika vaarallista kun vanha nainen ohitti mut Vesikoskenkadulla autolla ja aika kovin ja puhuu samalla puhelimeen. Ja jatkoi vielä Aleksis Kiven kadun risteyksessä kun kääntyi. Vaikka se puhelin nyt soi ja soi niin ajaa vaikka seuraavalle pysäkille ja vastaa sit. Poliisit vähän seurailee ja pysäyttämään autoja. Vanhemmiten huomiokyky heikkenee ja puhelimeen puhuminen ilman handsfreetä on sakonpaikka.

Miten on mahdollista, että Loimaan sahan vanhalla tontilla kaivetaan? Eikö siinä muka ole myrkkyjä vai onko ELY sen tutkinut?

Ohikulkija

Pääsiäisenä pörräsi riippuliitäjiä. Ei siinä muuten mitään, mutta kun jäädään pörräämään talojen pihojen kohdalle, niin tulkitsen sen kotirauhan rikkomisena. Viime vuonna tontin yläpuolella pörrääminen oli vielä pitempikestoista.

Pysykää poissa, kiitos

Paljon on mitä velkarahalla maksamme, näistäkö jo n 8 miljardin säästöt? Ilmastonmuutos torjuntaan meillä on hukattu miljoonia saavuttamatta mitään. Maat kuten Kiina, Intia, Venäjä, USA eivät tikku ristiin laita. Kehitysapuun menevät miljoonat voisi lopettaa. Kun useat maat antavat kehitysapua samoille maille, maat tottuvat saamaan joka vuosi tilinsä jolloin omatoimisuus loppuu. Paperittomat poistettava maasta, jo vuosia he ovat olleet meille valtava rahavuoto. Valtion toimesta ilmoitus että tuet puoleen, niin he muuttavat maata.

Taisto Levo

Kiitos sotaveteraanien ystävät, Loimaan Seudun Reserviläiset ja Tiinan Kukka kauniista kukkalähetyksestä.

Nuoret ja vanhat, mummut ja vaarit, pyöräkypärä päähän kun pyöräilette. Muualla saa jo sakon jos ei oo pyörä kypärää pyöräillessä.