KOPIT Koska saa oikeita tomaatteja?

0
Arkistokuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Hienoa, että Loimaan työväenopiston ja musiikkiopiston rehtorin virkaan oli reilusti hakijoita. Nyt vain toivoa sopii, että uusi rehtori saa opistomme taas uuteen kukoistukseen myös komein konsertein ja näyttävin näyttelyin. Opistojen brändi näkyi ennen asukkaille täällä Loimaalla ja myös kauemmas. Opisto palvelee parhaimmillaan oman kunnan asukkaita ja virkistää kaupunkikuvaa. Kauempaa tulevat opiskelijat viestivät viihtyisästä opistosta ja kaupungista eteenpäin. Nykyisellään kaukaa taitaa tulla vain opettajat.
-yxex

Ahneeksi yleensä kutsutaan ihmistä, joka haluaa itselleen enemmän kun hän järjen ja kohtuuden nimissä tarvitsee. Hän myös jättää ajattelematta millään tavalla sitä, että sen seurauksena joku muu jää ilman sitä mitä välttämättä tarvitsisi. On myös sanottu että rahan määrä on maailmassa vakio, sen omistajat vaan vaihtuvat. Että jos joku kahmii itselleen liikaa, se on aina joltain pois. Siis jos ei olisi niin paljon rahaa ahnehtivia, ei olisi köyhyydestä kärsiviäkään. Voi hyvin sanoa ahneuden alkavan siitä, missä köyhyys loppuu.
Taisto Levo

Koska saa taas niitä oikeita tomaatteja?
Makua