KOPIT ”Markkanen on hyvä esimerkki”

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Eero Saarikoski

Kiitos Euromaster Loimaa, kahdet renkaat vaihtuivat alle. Ja odottaessa kuppi kahvia.

 

Kiitos Alastaron Teboil hyvästä palvelusta. On ilo käydä teillä!

 

Pääsiäiseksi sain kauniin kukkatervehdyksen, siitä kiitos veteraaneille ja Tiinan Kukalle. Kevätterveisin,

Ulla

 

Perussuomalaisia yritetään jälleen sivuuttaa hallituksesta monelta taholta. Tämä on sitä suomalaista demokratiaa. Vaalivoittaja on yleensä automaattisesti hallituksessa, muttei silloin, jos ”väärä” mielipide voittaa. No, uskon itse, että oppositioasema takaisi voiton seuraavissa vaaleissa persuille.

Matti Ojala

 

Suuret kiitokset Loimaan Rengas, uhrasitte ruokatauon ja vaihdoitte uudet renkaat alle, vältyin vaaratilanteelta, palvelu täydellistä.

Leena Revo

 

Suuri kiitos Matti M, huomiostasi Prisman parkkipaikalla 28.3. kun autoani kolhittiin. Asia on selvinnyt ja autossani on uusi ovi. Kiitos myös Kalle K, olit tärkeä linkki.

Teukka M

 

Loimaan vammaispalvelut: ensimmäisen kerran palveluita olisimme tarvinneet, mutta tyhjiä lupauksia olemme saaneet viimeisen vuoden. Onko tyytyväisiä asiakkaita heillä?

 

Hieno kirjoitus Sauli Niinistöltä, Markkaselle luvattu kuntoisuuslomaa 6.12. On myös hienoa, ja että kautta aikojen Suomen paras koripalloilija tulee suorittamaan asepalvelusta Suomen armeijaan maailman kovimmista korisliigasta! Ja eikä sitä pitänyt pahana, että kutsu tulee Suomen harmaisiin, sinne mennään, suurin ongelma on se että löytyykö sopiva sänky, kengät ynnä muut varusteet, tietääkseni Markkanen on pitkä 213 cm, mutta eiköhän Suomen valtio senkin järjestä! Kuntopohja varmaan kestää, tätä olen vähän miettinyt myös, monet muut Suomalaiset huippu-urheilijat eivät jaksa mennä Inttiin ja viikolla luin joku ”räppäri” oli ollut pari tuntia, nosti kädet ylös ja antautui, sit lähtenyt kotiin… Markkanen antaa tosi hyvän kuvan nuorille, ja kaikille, aikaa löytyy myös isänmaallle, käydä armeija, koska täällä hän on saanut lähtökohdat moneen asiaa ja niitä asioita ei kannata koskaan unohtaa.

Niinpä