KOPIT ”Nyt voimme nukkua rauhassa”

0
Arkistokuva LL/TS/Kuvaaja: Riitta Salmi

Kiitos Loimaan Seudun Reserviläiset ja Tiinan Kukka kauniista kukkalähetyksestä.

97 v. pikkulotta

 

YK on antanut v75 ohjeen että jokaisella ihmisellä on oikeus arvokkaaseen rauhalliseen ja kivuttomaan kuolemaan Miten meillä?

PH

 

Sinä hoitaja, joka olit sairaalan päivystyksen sisäänkirjauksessa lauantaina 1.4. noin klo 13. Kiitos ystävällisyydestäsi, empaattinen läsnäolosi ja jo tieto siitä, mistä voin hakea apua tästä eteenpäin helpottivat ahdistavaa tilannettani – olit enkeli.

Epätietoinen omainen

 

Me Venäjän pelkääjät voimme nyt nukkua yömme rauhassa, kun liityimme Naton ns. sateenvarjoperheiden joukkoon. On pientä jos maksamme siitä vaan noin 50 miljoonaa vuodessa näin alkuun. Kun vielä saisimme tänne Nato tukikohdan ja vaikka vaan noin 200 000 amerikkalaissotilasta, niin kaikki hyvin. Ei hätää jos meille nyt tulisi pienikin konflikti, apua tulisi hetkessä pilvin pimein, että suuri kiitos pelkääjille. Nyt voimme myös perua 10 miljardin hävittäjäkaupat kun Nato on turvamme ja paljon kehuttu oma puolustuskin on uskottava.

Taisto Levo

 

Nyt Saarikko ja puoluejohto jatkaa virheidensä listaa jättäytymällä pois porvarihallituksesta. Tämä tukee taas vasemmistolaista politiikkaa. Miksikö? Koska Suomen suuri maaseutu kaipaisi sekä perussuomalaisia että keskustalaisia puolustamaan maaseudun asiaa. Ongelma kepun johdolla on se, että se ei kuuntele kannattajiensa ääntä, vaan kuvittelee taas olevansa fiksumpi kuin kannattajansa.

Matti Ojala

 

Kun lähdette ylittämään tietä tai menette autosta pihan yli Prismaan tai lähdette Prismasta pois niin katsokaa nyt hyvänen aika ympärillenne, tuleeko autoja, pyöräilijöitä ym. väistettäviä. Tänäänkin yksi rouva juoksi suoraan pyöräni eteen katsomatta ympärilleen kun lähti autosta. Välttämättä se autoilija tai pyöräilijä ei ehdi pysäyttää ja kuinkas sitten suu pannaan. Sit itketään että sun vika kun ajoit päälle.