KOPIT Tarkkana liikenteessä!

0
Kuvituskuva: LL Arkisto/TS/Marttiina Sairanen

Jälleen kerran yeisesti huomio kaikille Lidlistä poistuville. Olette pihasta tulevia ja väistämisvelvollisia! Juvantieltä kolmion takaa ajavat autoilijat ovat etuajo-oikeutettuja. Voisiko kiinteistön omistaja laittaa merkin tien päähän, kiitos!

Liikennesäännöt kertaukseen

Eino Vepsä kirjoitti tatuointien, verotuksesta ja haitoista. Olen samaa mieltä että ne ovat ikäviä katsella. Einolla on selvästi silmää naisten kauniille iholle, ja iho on yksi osa naisen kokonaiskauneutta. Heitä vaan riittää jotka peittävät luonnonkauniin rumentavilla tatuoinneilla. Ikä tuo rypyt tullessaan, jolloin tatuoinnit alkavat kellastua ja kuvat vääristyvät. Silloin iskee paniikki, että mitäs nyt? Myös muoti muuttuu jolloin niiden peittely alkaa. Toivottavaa olisi että aitous voittaisi turhamaisuuden. Eikö vaan Eino?

Taisto Levo

Keskiviikkona puolen päivän aikaan tööttäsin Sinulle Nissanin kuljettaja. Seuraavan kerran kun käännyt oikealle ST 1 -risteyksestä niin huomioithan, että oikealle kääntyville ei ole kahta kaistaa. Törkeästi ajoit rinnalleni oikealle puolelle ja siitä kiilaten ajoit eteeni. Onneksi ei kolahtanut!

Mummu ratin takana