PÄÄKIRJOITUS Miltä kesä näyttää?

0
KUVA: LL Arkisto

Pitkin viime vuotta meille viestitettiin yhdistyksiltä ja muiltakin tahoilta, että korona-aikana kadotettiin paljon ihmisiä vapaaehtoistoiminnasta ja harrastuksista. Koronarajoitukset sulkivat useaan otteeseen harrastuksiakin ja näiltä ”tauoilta” eivät ole kaikki palanneet. Moni on kuullut sohvan kutsun vahvempana.

Yhdistyksille ja järjestöille näiden sisäiseen viestintään tarkoitettu lehden Seuratoimintapalsta on pikkuhiljaa koronan jälkeen kasvanut, joten toimintaa on tarjolla. Loimaan asumisen vuoden yksi tapahtuma, Loimaan kesän avaus tuo toukokuun lopulla esiin paikallisia yhdistyksiä, joista voisi löytyä yhä useammalle sopivaa toimintaa.

Jos on yhdistysten toimintaa tarjolla, samoin on tapahtumia – päätellen jo yksistään meille toimitukseen tulevista juttuvinkeistä. Korona-aikana ja vielä pitkään sen jälkeen saattoi olla kokonaisia viikonloppuja, ettei kaikille avoimia tapahtumia ollut tiedossa ollenkaan.

Loimaan Lehden perinteiseen, kesäkuussa ilmestyvään Suvilehteen kootaan jälleen yhteen seudun tapahtumat – jokos teidän tapahtumallanne on päivä ja paikka?

Tätä sopii kysyä erityisesti nyt, kun meidät yllätti maaliskuun lopun lumisateen jälkeen pääsiäisenä suorastaan kesäinen keli. Sitä sopii lähteä ihmettelemään sohvalta ulos ja tapahtumiin.