Rehtorin virkaan tuli 11 hakemusta

0
Arkistokuva: LL/Katriina Reijonen

Loimaan kaupungin sivistyspalveluissa avoimena olleeseen musiikkiopiston ja työväenopiston yhteiseen rehtorin virkaan tuli 11 hakemusta. Hakuaika päättyi maanantaina, ja työ alkaa 1. elokuuta.

Rehtorin paikkaa hakivat sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) -tutkinnon suorittanut Mari Numminen Kokkolasta, kasvatustieteen maisteri Pauli Karihtala Kouvolasta, elintarviketieteiden lisensiaatti Tiina Seikkula Turusta, liiketalouden tradenomi (YAMK) Mari Katavainen Eurasta, filosofian maisteri Jenni Jäske Tampereelta, filosofian maisteri Kati Hautalahti-Jalonen Turusta, musiikin maisteri Lotta Koponen Lohjalta, musiikin maisteri Emilia Karhi Turusta, musiikin maisteri Katharina Freihoff Joensuusta, taiteen maisteri Marja Junnikkala Loimaalta ja kasvatustieteen maisteri Timo Mäntyranta Säkylästä.