KOPIT ”Ei ole montaakaan rakennusta, joita pitäisi suojella”

0
Arkistokuva: LL/Pasi Salo

On tämä nukkuva kaupunki! Nyt viimeistään olisi aika kääriä hihat ja ruveta kaupungilla töihin. Miksi esimerkiksi hyvä kerrostalotontti uhrataan palvelutalolle? Sille löytyisi varmaan joku muukin paikka, vaikka Suopellolta. Kaupunki on ”sosialisoinut” ihmisten omaisuuden, kun on tehty suojelupäätöksiä. Ihmiset eivät voi myydä rakennuksia kerrostalo- tai rivitalotonteiksi. Oikeasti täällä ei ole montaakaan rakennusta, joita pitäisi suojella Heimolinnaa, kirjastoa, Loimirantaa ym. lukuunottamatta. Lemmensilta olisi aikaa pitänyt tehdä, miten pitkään nyt odotetaan Mäenpään sillan korjausta? Uusi ”punttikoppi” urheilupuistoon pitää rakentaa Sammonkadun suuntaisesti sille mäelle, jossa nyt on tehty risusavottaa ja vasta sen valmistumisen jälkeen purkaa vanha ”koppi”. Kaupungissa, jossa pelataan mestaruussarjan lento- ja koripalloa, pitää myös rakentaa nuorille niiden pelaamiseen kentät. Urheilupuisto tulisi siistiä, jotta siellä voisivat ulkoilla kaikenikäiset. Ja Pinomäki pitäisi kaavoittaa.
Turhautunut

Hallitusneuvotteluissa kuultua kaikkien puolueiden suusta. Työperäistä maahanmuuttoa pitää lisätä. Onko jo päätetty mistä tulijat otetaan vai voidaanko määrätä mistä tulijat tulevat. Ovatko pakotetut tulijat heti kielitaitoisia ja töihin sopivia? Tulevatko toimeen omillaan vai ovatko tuen tarpeessa?
Monta mutkaa matkassa

Isossa kirkossa Finlandia uruilla. Huikeeta, mahtavaa! Kiitos Axel-kanttorille!
…soinnut, jotka taivaan kaareen asti nousta voi…

Kyllä meni yöunet kun katsoi A-talkin 25.5. Kyllä me metsänomistajat ollaan suurrikollisia ja maailman pilaajia ja aiheutamme miljardilaskun veronmaksajille!
Metsänomistaja

Loimaa uuteen nousuun: rakennetaan raitiovaunutie torilta Mellilän ostarille!