KOPIT ”Eläkeläinen kiittää!”

0
LL Arkisto

1800 luvulla vietiin Afrikasta laivoilla ihmisiä Amerikkaan tekemään töitä halvalla!! 2000 luvulla rahdataan ihmisiä Afrikasta EU:hun tekemään töitä halvalla.
Eräänlaista orjakauppaa sekin

Hienoa palvelua Loimaan Hihna ja Varaosassa eläkeläisen puutarhan vesipumpun käynnistämisessä.

Venäjä on jo yli vuoden möyhentänyt Ukrainaa tuhoa kylväen. Järkikultani ei meinaa ymmärtää sitä, että Venäjä saa tuhota Ukrainaa mielin määrin, mutta äläkkä nousee kun Ukrainan joukot käyvät tekemässä samaa Venäjällä. Tarvitseeko Ukrainan ottaa kaikki vastaan, mitä Venäjältä tulee, muttei saa lähettää terveisiä takaisin? Krimin valtauksen paremmin tajuaa, kun Neuvostoliiton johtaja Nikita Hrustsov lahjoitti sen Ukrainalle 1954 ystävyyden osoituksena. Jo vuodesta 1991 Venäjä on suunnitellut lahjoituksen takaisin valtausta.
Taisto Levo