KOPIT ”Golfkenttä ei ole tarkoitettu maastopyöräilijöille”

0
Arkistokuva: AVL/Sari Holappa

Sinä maastopyöräilijä, joka ajoit sunnuntai-illalla Alastaron golfkentällä klo 17–18 välillä pitkin väyliä ja greenin poikki. Kenttä on tarkoitettu pelaajille, jotka tuntevat turvallisuussäännöt. Se ei ole tarkoitettu maastopyöräilijöille eikä lenkkeijöille jo turvallisuussyitäkin eikä greenit kestä sitä. Emme mekään tule pelaamaan golfia maastopyöräreiteille. Kunnioitamme toisten harrastuksia. Hyvää kesää kaikille.
Golffari 69

Koko ajan kaikki vaan kallistuu ja kallistuu. Työssä käyvät kun joutuu hakeen ilmasta ruokaa ja asumistukea kun raha ei riitä kaikki kellä on asuntovelkaa ovat lirissä. Monet joutuvat pistään asunnon myyntiin ja menee vuokralle koska se tulee halvemmaksi. Kuin kaikki on mennyt päälaelleen ja koska kaikki palaa ennalleen? Mitään et voi ostaa, hyvä että saat laskut maksettua. Silti Suomella on varaa kyllä joka paikkaan ulkomaille antaa rahaa, mutta ei auttaa oman maan kansalaisia. Minkä luulis olevan ykkösasia. Vanhukset on heitteillä. Koittavat asua kotona kun ei ole hoitopaikkoja ja kotiin pitää saada monta kertaa päivässä käymään kotiavustaja. rahat kyllä kelpaavat vanhuksilta niin kauan kuin niitä on.

EU.n yhteisvelka 750 miljardia oli EU:n perustamissopimuksen vastainen. Siellä kun on maininta ”EU:la ei ole yhteisvastuuta toistensa talouksista”. Se otettiin ja vannottiin kautta kiven ja kannon että se oli ainutkertainen. Maksamme lainaa n 6 miljardia ja n 3 miljardia itsellemme, että takkiin tuli. Italia sai 81 miljardia puhtaana käteen, siellä päin kun osataan vedättämiSen taito. Harkinnassa on uusi sopimus vastainen yhteisvelka. Suomi ei hyväksy, mutta niin tehdään kun isäntä määrää, kun ollaan puoli itsenäinen valtio.
Taisto Levo