KOPIT ”Köyhät kyykkyyn”

0

Miksi netissä asioidessa mikään ei mene suoraan perille ilman pakkosuostumusta johonkin pakkomainontaan? Siksi en aio käyttää nettiä/puh. mihinkään kuin henkeni pitämiseen! Onneksi en ole netin orja, enkä puhelimen! Puh.pakkoriippuvuus on sairasta. Koska olit ilman kännykkää kädessäsi 3t? Et! Sääli että elämäsi on hyrinässä, elämä on muualla. Ihana olla vapaa. Oma elämä, en vaihda!

Vanha ja viisas

Mitähän kamalaa ypäjäläiset sitten tekevät jos vetoomus terveyskeskuksen säilymisen puolesta epäonnistuu?

Sotejuna on jo liikkeellä

Talouden tervehdyttäminen alkoi sillä, että uudet kansanedustajat saivat 500 euron palkankorotuksen kuukaudessa. Huhtikuussa hakivat eduskunnan jättävät 32 henkilöä sopeutumisrahaa, joka viime vuonna oli 3000 euroa kuussa.

Köyhät kyykkyyn

Loimaan Lehti säästää jakelussa. Jakelu on lopetettu lehden ilmestymispäivänä. Onko paikallislehti tiedottanut uuden jakeluajan ilmoittajille. Myös lukijoille, viikoittain 95 prosenttia alueen väestöstä, olisi hyvä tiedottaa lehden jakelun siirtymisestä seuraavalle viikolle.

Niin kuin monet muutkin kustannukset, myös lehdenjakelun kustannukset ovat jatkaneet kasvuaan ja joudumme arvioimaan jakelun kustannustehokkuutta yhä tarkemmin. Varhaisjakelun reittejä on tästä syystä tiivistetty, eli pitkiä poikkeamia, joiden varrelle menee vain muutamia lehtiä, on karsittu. Loimaan Lehden alueella tällaisia talouksia on muutamia kymmeniä, mutta muutoksia on tehty muuallakin ja myös muut jakeluyhtiöt muutoksia tekevät.

Loimaan Lehti ei ole lopettanut jakelua ilmestymispäivänä ja lehden saa edelleen samana päivänä myös lauantaisin varhaisjakelussa. Valitettavasti ei yhtä läheltä kotia kuin aiemmin.

Olemme tiedottaneet kirjeillä talouksia, joita asia koskee ja tarjonneet myös muita jakeluvaihtoehtoja sekä kertoneet, mistä asiasta saa lisätietoa.

Teija Kiiskilä, jakelujohtaja,Lounais-Suomen Tietojakelu oy

Kati Uusitalo, päätoimittaja, Loimaan Lehti

On selvää, että etenkin perussuomalaisia tullaan haukkumaan ja arvostelemaan neljä vuotta syyttä ja joskus syystäkin, kuten kaikkia hallituksia. Mutta maan tilanne kyllä vaatisi vähän yhteistyötäkin.

Matti Ojala