KOPIT ”Leikataan, leikataan!”

0
LL Arkisto

Suomi oli aikoinaan rähmällään Neuvostoliiton edessä ja nyt sitä ollaan sitten rähmällään USA:n edessä, inhoan tämmöistä sylikoiramaisuutta. Sitä lisää vielä se, kun toisen maailmansodan jälkeen maa on ollut maapallon sotaisin valtio. Ja demokratian mallimaanakin pidetty maa on luisumassa pahasti raiteiltaan. Suomi on tukenut Ukrainaa 15 tukipaketilla noin miljardilla velkarahalla. Sota jos jatkuu vuosia, se on meille pohjaton kaivo. Monenmoista apua Ukrainalle on annettava, mutta ihmisten tappoaseita ei millekään maalle.

Taisto Levo

Työttömyysturvaan suunnitellaan taas leikkauksia ja lyhennyksiä. Tasapuolisuuden nimissä sama kuuluu tehdä sopeutusrahalla oleville! Saadaan entiset kansanedustajatkin nopeammin sorvin ääreen! Töitä kuulemma on, työhaluista lienee pula?

Lienee oppineilla ottajia

Siltaremontissa Vesikoskella on kaksi kaistaa!