PÄÄKIRJOITUS Anna itsellesi kesä!

0
LL Arkisto/Kaunis Loimaa 2018, Pappistenjärvi, Saara-Maija Suominen

Moni tekee suunnitelmia kesästä jo pakkasten paukkuessa talvella. Sinnikkäimmät kesäihmiset raahaavat terassikalusteeet ulos vaikka räntäsateessa ja laittavat kesävaatteet päälle, kun siltä tuntuu. Kalenterista ja kelistä välittämättä.

Kesän odotukseen kuuluu haaveilu – täydellistä kesää rakennetaan mielessä hartaudella. Mihin mennään, mitä tehdään?

Korona-ajan kummallisuudet verottivat monen jaksamista ja esimerkiksi Venäjän hyökkäys Ukrainaan, inflaatio ja kovasti puhuttanut energiakriisi eivät sitä varmastikaan ole parantaneet.

Nyt olisikin hyvä sallia itselle kunnon kesä. Antaa aikaa itselle, mutta ei murehtimiseen tai asioiden vatvomiseen, vaan nauttimiseen. Aikaa läheisten kanssa olemiseen, uusille asioille tai vaikka vanhojen taitojen verestämiseen. Aikaa oman jaksamisen parantamiseen ja vaikka juuri kunnon kohentamiseen.

Kokoamme tulevina viikkoina Loimaan Lehden perinteistä Suvilehteä, jossa törmätään kesäisiin asioihin ja esitellään jälleen seudun tapahtumia – kunnon kesässä voisikin antaa aikaa piristäville pikkupyrähdyksille vaikka niihin.

Antoisaa kesän odotusta!

P.S. Tapahtumakalenteriin voi lähettää tietoja seudun tapahtumista 26.5. mennessä. Tiedot löytävät kalenteriin, kun lähetät ne osoitteeseen toimitus.loimaanlehti@gmail.com –osoitteeseen.