Ilmoita pihasi Suvipihalla!-tapahtumaan

0

Loimaan seutu

Jälleen etsitään paikallisia pihoja ja puutarhoja avaamaan ovensa yhdeksi kesäpäiväksi ja tulemaan mukaan heinäkuun viimeisenä sunnuntaina pidettävään Suvipihalla! -tapahtumaan.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Loimaan Seudun Puutarhaseura ja Loimaan Lehti .

Nyt ei etsitä täydellisiä pihoja, vaan mukaan toivotaan erilaisia ja eri-ikäisiä pihoja. Tarkoituksena on tukea paikallista puutarhaharrastusta, mutta myös tutustuttaa seudun ihmisiä toisiinsa ja saada yhä uudet ihmiset innostumaan pihailun ja puutarhailun iloista.

Järjestäjien mukaan Suvipihalla!-tapahtumasta on tullut hyvää palautetta muun muassa siitä, että tapahtumassa on päässyt näkemään, mitä ihmiset ovat pihoillaan keksineet tehdä ja rakentaa. Juteltavaahan pihoista ja puutarhoista aina riittää!

Samoin on kiitetty sitä, että mukana on ollut erilaisia pihoja niin kylillä kuin kaupunkikeskustassa. Pihoilla on nähty niin puiden kokoisia tyrnejä, pihlajaportteja, hyönteishotelleja, viihtyisiä oleskelupaikkoja kuin kukkameriä kuin valtavia vesiaiheita.

Pihansa ilmoittamista mukaan ei tarvitse ujostella, tulee mukaan sitten ensimmäistä kertaa tai avaa porttinsa Suvipihalle jälleen kerran.

– On ollut hieno kuulla, miten ihmiset iloitsevat pihoistaan ja mitä he niistä kertovat. Joka kerta pihoilla on ollut hyvä tunnelma, ja ihmiset ovat viihtyneet leppoisan kiertelyn parissa. Osa kiertelijöistä on ihanasti ottanut päivän kotiseutumatkailun kannalta.

Suvipihalla! Sunnuntaina 30. heinäkuuta. Ilmoita pihasi mukaan 14.7. mennessä. Lista mukana olevista pihoista julkaistaan Loimaan Lehdessä ja loimaanlehti.fi-nettisivuilla ennen tapahtumaa.

FAKTA

Näin ilmoittaudut mukaan

Suvipihalla! -tapahtumaan voi ilmoittaa mukaan kaikenlaisia pihoja Loimaan seudulta. Kyseessä ei siis ole kauneuskilpailu ja mukaan voivat tulla myös pihat, jotka ovat aiemminkin olleet mukana tapahtumassa.

Ilmoita pihasi mukaan 14.7. mennessä osoitteeseen toimitus@loimaanlehti.fi tai puh. 050 513 0344 (arkisin klo 8–16).

Kerro ilmoittautuessasi kenen piha on kyseessä (yhteystiedot), pihan osoite ja kuvaile lyhyesti, millainen piha on kyseessä.

Kerro myös, mihin aikaan Suvi-pihalla!-sunnuntaina voi pihallasi vierailla (esim. klo 10–17) ja onko paikanpäällä kenties jotakin myyntiä tai tarjoilua. Myös parkkimahdollisuuksista voit mainita.

Tapahtumaa esitellään Loimaan Lehdessä ennakkoon ja pihalista julkaistaan ilmoittautumisen päätyttyä lehdessä ja sen nettisivuilla loimaanlehti.fi sekä sosiaalisen median sivuilla.

Ilmoittautuneille pihoille lähetetään tapahtuman tunnusjulisteita, joita voi käyttää opasteina.