KOPIT ”Mitkä säännöt?”

0
Kuvituskuva: LL arkisto / Pasi Salo.

Teolliseen aurinkovoimalaan samat säännöt kuin turvetuotantoon. 500m matkaa lähimpään mahdolliseen asuttavaan taloon!
Turvenuija

Paheksuntaa aiheuttaa säätiedotus, ulkoilusää on yks hailee. Huolestuttava tilanne kuukauteen ei satanut. Lisäksi muutamien rahan ahneus soittamis vimma toiset joutuvat olemaan rahan puutteessa kohtuullisuutta.

Tämä on sille, joka aiheutti koiransa kanssa vaaratilanteen keskiviikkona klo 16.10 tullessaan kaunismäen kadulta koiransa kanssa Tapiolan mäkee laskevan pyöräilijän eteen. Koira oli pitkässä hihnassa ja juoksi suoraan eteen, soitin kelloa ei mitään reagointia, lopulta huusin jotain, eikä oikein sittenkään mennyt perille. Pidetään koiramme niin, että ne eivät juokse sinne ja tänne ja katsellaan muutenkin ympärillemme muutakin liikennettä. Tässä oisi voinut käydä tosi tosi huonosti.