KOPIT Nyt on Kopittelijoilla ollut asiaa!

0
KUVA: LL Arkisto/Pasi Salo/Iiro Salmi

Hei mopopojat, älkää ajelko Lamminkadulla alikulkutunneliin se ei ole mopoille se on vain pyöräilijöille ja kävelijöille. Siellä kulkee pieniä lapsia pyörällä ja vanhuksia trollaattoreilla aiheutatte vaaratilanteita. Ja varsinkin sinä joka just tulit pusikontakaa suoraan eteeni punavalkoisella mopolla ja menit kauheella vauhdilla alikulkuun rekisterisi on otettu ylös.

 

Asumisen teemavuosi 2023 perustuu nykyisten asukkaiden asumisviihtyvyyden lisäämiseen. Pakotettu asuminen teollisuusalueella ei lisää asumisviihtyvyyttä, vaan pelkoa ja surua. Ei savusteta loimaalaisia ulos kodeistaan!

Huolestunut

 

Melliläs siivoustaso laskenu? Eikö kirjastos perus siivousta? Ikkunat pesemättä, viimevuonnakin osa pesemättä, samoin melliläjärven siivous retuperäl?

Ennen paremmin

 

Missä viipyy Kojonperäntien korjaus? Pitäisi olla Loimaan kaupungin hoidossa?! Tieosuus Kojonperästä 2-tielle todella surkeassa kunnossa.

Niveliä vaihtava autoilija

 

Pysäköin jatkossakin autoni invapaikalle lasta kuljettaessani. Invalupa asianmukaisesti esillä, sivullisten ei tarvitse huolehtia asiasta enempää.

Juoksulenkkeilevä vammaisen lapsen vanhempi

 

Arvoisa nuoriso! Onko liikaa pyydetty, että jätettäisiin leikkipuistojen omaisuus rauhaan? Täytyy keksiä jotakin muuta järkevää tekemistä. Pitäkää vanhemmat kullannuppujanne silmällä?

 

Loimaan seudulla vallitsee vahingonilon ja kateuden ilmapiiri, myötätuntoa ei löydy hippustakaan! Tämä seikka näkyy nyt hyvin Haaran luontomaiseman räikeänä tuhoamisena. Ajatelkoot nyt asiasta päättävät omakohtaisesti miltä tuntuisi, jos itse asuisit tuon häikäisevän kauneuden keskellä ja jolla perusteella olisit itse sinne aikoinaan kotisi pystyttänyt.

 

Loimaan Lehti 10.06 s.12 kirjoittaa: Vännilän tuulivoimalahanke evättiin hanhien levähdyspaikan ja metsojen takia. Myös uusi sähkölinja siirrettiin huuhkajan pesimäalueet ja metson soidinalueen takia. Miten on aurinkovoimalan suhteen, otetaanko ihmisten asuinalueet huomioon.

Lehdenlukija

 

on tiedossa kunnallisen alan alan työntekijät käyvät reisuilla veronmaksajien varoilla.

kulkeminen omalla kuistilla

 

Voisiko joku kaupungin johdosta tai kadunrakennusosastolta informoida Destiaa Juvantien kunnosta?? Tiessä on niin suuria kuoppia, että ihme jos ei autoja saati moottoripyöriä tai mopoja hajoa kun niihin monttuihin ajaa! Ja mopoilijalle tai moottoripyörän kuljettajalle voi käydä huonosti, mikäli lentää kuopan takia metrejä ilmassa. Koko Juvantielle pitäisi saada läpiajokielto, jos ei ole asiaa alueen yrityksiin. Usein kun näkee kuorma-autoja ajelevan vaan ihan alueen läpi kun ei ilmeisesti haluta käyttää vähän pitempää reittiä. Kiitos etukäteen.

Matti Ojala

 

Erkki hyvä. TSV:dellä ei ole Huittisissa kemiallista puhdistuslaitosta (LL 10.6.) Siellä on vaan veden esikäsittelylaitos. Se poistaa savea ja suurempia mättäitä mitä Kokemäenjoesta sinne imetään. Pro Virttaankangas ajoi kemiallista puhdistusta ja siitä vesi suoraa Turkuun ilman harjun imeytystä, mutta hävisimme. Sillä painavampi merkitys oli taajamien massalla, rahalla ja oikeuslaitoksen päätöksillä, kun vastustajien määrällä.

Taisto Levo