KOPIT ”Olisiko aihetta kutsua Mira Luoti torille?”

0
Arkistokuva: LL/Sari Holappa

Oisko kaupungin aihetta kutsua Mira Luoti torille esiintymään, hän ahkerasti mainostaa Loimaata televisiossa, viimeksi Suomi soi ohjelmassa, hänen haaveensa on ollut saada esiintyä Loimaan torilla, näin hän kertoi ohjelmassa.
Leena Revo

Oletko tietoinen, että kääntyessä kuuluu käyttää vilkkua autossa? Ajelin perässäsi monen käännöksen verran ja et yhdessäkään risteyksessä/kaistan vaihdossa käyttänyt vilkkua autossasi. Liikennesäännöt koskee sinuakin.

Ei alkanut hyvin Köyliönkylän sillan peruskunnostus maanantaina. Missä lienee sora-auton kuljettaja suorittanut ammattipätevyyteen kuuluvan taloudellisen ajon osion. Raskasta ajoneuvoa ei kannata pysäyttää ja taas kiihdyttää suoralla tieosuudella, jos ainoa tarkoitus on heittää ruoka ja juomamukeja tielle, olisi ne vauhdissakin ulos lentäneet. Jos itse ei viitsi, niin voisi pyytää työnantajan hankkimaan hyttiin roskapussin ja siihen tarvittavan tyhjennyksen.
Vastaantullut Transit

Loimaan seudun luonnonsuojeluyhdistyksen olemassaolo tuli yleiseen tietoon vasta sitten kun siitä tuli lopettamispäätös. Hienoa olisi ollut jos yhdistys olisi yrittänyt hankkia aktiivisemmin uusia jäseniä. Näin hienoon ja aina ajankohtaiseen aiheeseen ja yhdistyksen toimintaan olisi ollut hieno perehtyä.
Lähiluontoon hurahtanut

Kaupunginhallitus keskeytti päätöksellään Vännilän tuulivoimaosayleiskaavan valmistelun valmistelun. Ptk otteen voi pyytää arkistosihteeriltä.
Näin vain on